Maltepe'de doğum günü partisi yapılan villaya baskın

POLİS & ADLİYE 14.04.2021 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2231+ kez okundu.
 

Maltepe'de doğum günü partisi yapılan villaya baskın

Doğum günü partisi pahalıya patladı! Maltepe Başıbüyük mahallesinde villadaki partiye polis baskını
Maltepe'de doğum günü partisi yapılan villaya baskın   Doğum günü partisi pahalıya patladı! Maltepe Başıbüyük mahallesinde villadaki partiye polis baskını Maltepe'de sokağa çıkma kısıtlamasında villada doğum günü partisi yapan gruba polis baskın düzenlendi. Doğum günü partisi yapan  24 kişiye toplam 75 bin lira   idari para cezası kesildi. Villanın içerisinde doğum günü partisi düzenlendiği gören polis ekipleri, içeridekilerin sokağa çıkma kısıtlamasını delmelerinin yanı sıra sosyal mesafeye uymadığını ve maske takmadıklarını belirledi.   Partiye katılan bir kişinin üzerinde ise bir gram uyuşturucu ele geçirildi. Üstünden uyuşturucu çıkan kişi hakkında adli işlem de yapıldı. Partinin düzenlendiği villa mühürlendi.Maltepe Başıbüyük mahallesinde bir grup korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında villada doğum günü partisi düzenlendi. Villaya baskın düzenleyen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal mesafe kurallarına uymayan ve maske bile takmayan 24 kişiye 75 bin lira idari para cezası uyguladı villa sahibine ise gerekli işlemlerin yapıldığı öğrenildi.
Doğum günü partisi pahalıya patladı! Maltepe Başıbüyük mahallesinde villadaki partiye polis baskını

Maltepe'de doğum günü partisi yapılan villaya baskın

 

Doğum günü partisi pahalıya patladı! Maltepe Başıbüyük mahallesinde villadaki partiye polis baskını

Maltepe'de sokağa çıkma kısıtlamasında villada doğum günü partisi yapan gruba polis baskın düzenlendi. Doğum günü partisi yapan  24 kişiye toplam 75 bin lira   idari para cezası kesildi. Villanın içerisinde doğum günü partisi düzenlendiği gören polis ekipleri, içeridekilerin sokağa çıkma kısıtlamasını delmelerinin yanı sıra sosyal mesafeye uymadığını ve maske takmadıklarını belirledi.

 

Partiye katılan bir kişinin üzerinde ise bir gram uyuşturucu ele geçirildi. Üstünden uyuşturucu çıkan kişi hakkında adli işlem de yapıldı. Partinin düzenlendiği villa mühürlendi.Maltepe Başıbüyük mahallesinde bir grup korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında villada doğum günü partisi düzenlendi. Villaya baskın düzenleyen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal mesafe kurallarına uymayan ve maske bile takmayan 24 kişiye 75 bin lira idari para cezası uyguladı villa sahibine ise gerekli işlemlerin yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.