MALTEPE'DE EVİ ATEŞE VERDİ

POLİS & ADLİYE 20.11.2021 - 07:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1513+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE EVİ ATEŞE VERDİ

Polisler hasta babayı kurtardı, evi yakan şahsı gözaltına aldı Maltepe'de
MALTEPE'DE EVİ ATEŞE VERDİ Bunalıma girdi, içinde hasta babasının bulunduğu evi ateşe verdi Polisler hasta babayı kurtardı, evi yakan şahsı gözaltına aldı Maltepe'de psikolojik sorunları olan adam, bunalıma girince içerisinde babasının bulunduğu evini ateşe verdi.  Evde bulunan astım ve kalp hastası olan yaşlı babayı polis ekipleri çıkardı. Mahalleli yangın nedeniyle korku dolu anlar yaşadı. Yangın, Maltepe Esenkent Mahallesi Aksu Sokak'ta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 35 yaşındaki psikolojik sorunları olan ve uyuşturucu bağımlısı Serkan Hatun, astım ve kalp hastası olan babası Fahri Hatun'un ve kendisinin içerisinde bulunduğu evini çakmakla ateşe verdi. Evde bulunan bazı eşyaların alev almasıyla evden dumanlar çıktı. Yangını gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, astım ve kalp hastası olan baba Fahri Hatun'u evden çıkardı, oğlu Serkan Hatun'u ise gözaltına aldı. Komşularının bahçesine götürülen babaya, ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı.
Polisler hasta babayı kurtardı, evi yakan şahsı gözaltına aldı Maltepe'de

MALTEPE'DE EVİ ATEŞE VERDİ

Bunalıma girdi, içinde hasta babasının bulunduğu evi ateşe verdi Polisler hasta babayı kurtardı, evi yakan şahsı gözaltına aldı Maltepe'de psikolojik sorunları olan adam, bunalıma girince içerisinde babasının bulunduğu evini ateşe verdi.

 Evde bulunan astım ve kalp hastası olan yaşlı babayı polis ekipleri çıkardı. Mahalleli yangın nedeniyle korku dolu anlar yaşadı.

Yangın, Maltepe Esenkent Mahallesi Aksu Sokak'ta saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 35 yaşındaki psikolojik sorunları olan ve uyuşturucu bağımlısı Serkan Hatun, astım ve kalp hastası olan babası Fahri Hatun'un ve kendisinin içerisinde bulunduğu evini çakmakla ateşe verdi. Evde bulunan bazı eşyaların alev almasıyla evden dumanlar çıktı.

Yangını gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, astım ve kalp hastası olan baba Fahri Hatun'u evden çıkardı, oğlu Serkan Hatun'u ise gözaltına aldı. Komşularının bahçesine götürülen babaya, ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.