Maltepe’de Gürültü Kirliliğine Geçit Yok!

SAĞLIK 22.10.2020 - 11:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1738+ kez okundu.
 

Maltepe’de Gürültü Kirliliğine Geçit Yok!

Maltepe’de Gürültü Kirliliğine Geçit Yok!   Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, gürültü kirliliği yaparak çevreyi ve insanları rahatsız eden işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.  Gürültü ölçümleri neticesinde, işyerlerinin gürültü seviyesinin ilgili mevzuatta belirtilen sınır değerleri aşmasının tespiti halinde, işyerlerine gerekli gürültü azaltıcı tedbirleri alması için süre de veriliyor. Bu süre sonunda tekrar ölçüm yapılarak, gürültü seviyesi tespit ediliyor ve tespit edilen değerlerin üzerinde çıkması durumunda yasal yaptırım uygulanıyor . Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü , gürültü kirliliğine karşı vatandaşların ve çevrenin sağlığını korumak için yerinde ölçümler yapıyor.Gürültü kirliliği nedeniyle gelen şikayet ve talebi değerlendiren ekipler, ses seviyesi cihazlarıyla yerinde ölçüyor 
Maltepe’de Gürültü Kirliliğine Geçit Yok!


 

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, gürültü kirliliği yaparak çevreyi ve insanları rahatsız eden işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 

Gürültü ölçümleri neticesinde, işyerlerinin gürültü seviyesinin ilgili mevzuatta belirtilen sınır değerleri aşmasının tespiti halinde, işyerlerine gerekli gürültü azaltıcı tedbirleri alması için süre de veriliyor.

Bu süre sonunda tekrar ölçüm yapılarak, gürültü seviyesi tespit ediliyor ve tespit edilen değerlerin üzerinde çıkması durumunda yasal yaptırım uygulanıyor .

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü , gürültü kirliliğine karşı vatandaşların ve çevrenin sağlığını korumak için yerinde ölçümler yapıyor.Gürültü kirliliği nedeniyle gelen şikayet ve talebi değerlendiren ekipler, ses seviyesi cihazlarıyla yerinde ölçüyor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.