Maltepe’de Güvenlik Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

POLİS & ADLİYE 29.09.2021 - 01:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2332+ kez okundu.
 

Maltepe’de Güvenlik Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Maltepe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın sorunlarını ve çözüm bulabilmesi için
Maltepe’de Güvenlik Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı Maltepe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın sorunlarını ve çözüm bulabilmesi için "İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısına" gerçekleştirdi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısına, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Belediye başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu sunum yaparak bilgilendirmede bulundu. Sunum için Emniyet Müdürü Kesikoğlu’na teşekkür eden Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, ‘Göreve ilk başladığım günlerde ilçemiz açısından iki tane kavramın altını çizdim. Bunlardan biri Ülkemizin içerisinde bulunduğu coğrafyada bir deprem gerçeği var. Geçtiğimiz yıl İzmir ilinde büyük bir deprem yaşadık. Orada bazı vatandaşlarımızı kaybettik. Binalarımız yıkıldı. İçerisinde yaşadığımız İstanbul ilimizde ise 20 yıl önce büyük bir depremle karşılaştık. O nedenle hepimiz deprem gerçeğine uygun davranmak, depreme göre dayanıklı evler yapmak depreme uygun yaşam tarzlarını benimsemek zorundayız. Deprem takibatları olmakta, eğitimleri olmakta, toplanma alanlarını hepimizin bilmesi gerekiyor. Gençlerimizi ve gelecek kuşaklarımızı korumamız gerekiyor İkinci konu ise Çağımızın hastalığı gençliğimizi ve insanlarımızı yok eden Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı. Bunları kullanmak isteyen satmak isteyen şergüçken bulunmaktadır. Gençlerimizi ve gelecek kuşaklarınızı korumamız gerekiyor. Okullarımızın etrafına, Özellikle içerisinde bulunduğumuz eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitme geçmiş durumdayız. Bunlara karşı sizlerin muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerin, vatandaşlarımız desteğini istiyoruz’ dedi İlçenin genel sorunları hakkında muhtarların taleplerini dinleyen Kaymakam Tiryaki, birlikte sorunları çözme noktasında hareket edeceklerini belirtti.    "BEKÇİLERİMİZİ MAHALLE ARASINDA GEZMELERİ KONUSUNDA UYARDIM" Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşen Möray "Mahallerimizde bekçilerimiz var. Ben mahallemde hiçbir bekçimizi göremiyorum" dedi. İlçe Emniyet Müdürü Ali Keskinoğlu da "Dün akşam bütün bekçilerimizi mahalle arasında gezmeleri konusunda uyardım. Gereken her neyse yapılacak" diye cevap verdi.
Maltepe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın sorunlarını ve çözüm bulabilmesi için

Maltepe’de Güvenlik Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Maltepe Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın sorunlarını ve çözüm bulabilmesi için "İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısına" gerçekleştirdi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan İlçe Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısına, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Belediye başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu sunum yaparak bilgilendirmede bulundu.

Sunum için Emniyet Müdürü Kesikoğlu’na teşekkür eden Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, ‘Göreve ilk başladığım günlerde ilçemiz açısından iki tane kavramın altını çizdim. Bunlardan biri Ülkemizin içerisinde bulunduğu coğrafyada bir deprem gerçeği var. Geçtiğimiz yıl İzmir ilinde büyük bir deprem yaşadık. Orada bazı vatandaşlarımızı kaybettik. Binalarımız yıkıldı. İçerisinde yaşadığımız İstanbul ilimizde ise 20 yıl önce büyük bir depremle karşılaştık. O nedenle hepimiz deprem gerçeğine uygun davranmak, depreme göre dayanıklı evler yapmak depreme uygun yaşam tarzlarını benimsemek zorundayız. Deprem takibatları olmakta, eğitimleri olmakta, toplanma alanlarını hepimizin bilmesi gerekiyor.

Gençlerimizi ve gelecek kuşaklarımızı korumamız gerekiyor

İkinci konu ise Çağımızın hastalığı gençliğimizi ve insanlarımızı yok eden Uyuşturucu ve Madde Bağımlığı. Bunları kullanmak isteyen satmak isteyen şergüçken bulunmaktadır. Gençlerimizi ve gelecek kuşaklarınızı korumamız gerekiyor. Okullarımızın etrafına, Özellikle içerisinde bulunduğumuz eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitme geçmiş durumdayız. Bunlara karşı sizlerin muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerin, vatandaşlarımız desteğini istiyoruz’ dedi

İlçenin genel sorunları hakkında muhtarların taleplerini dinleyen Kaymakam Tiryaki, birlikte sorunları çözme noktasında hareket edeceklerini belirtti. 

 

"BEKÇİLERİMİZİ MAHALLE ARASINDA GEZMELERİ KONUSUNDA UYARDIM"

Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşen Möray "Mahallerimizde bekçilerimiz var. Ben mahallemde hiçbir bekçimizi göremiyorum" dedi. İlçe Emniyet Müdürü Ali Keskinoğlu da "Dün akşam bütün bekçilerimizi mahalle arasında gezmeleri konusunda uyardım. Gereken her neyse yapılacak" diye cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.