Maltepe'de kaçak ve sahte alkol denetimi

POLİS & ADLİYE 29.06.2021 - 23:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1518+ kez okundu.
 

Maltepe'de kaçak ve sahte alkol denetimi

MALTEPE'de restoran, bar ve tekel bayilerinde kaçak ve sahte alkol denetimi yapıldı.
Maltepe'de kaçak ve sahte alkol denetimi MALTEPE'de restoran, bar ve tekel bayilerinde kaçak ve sahte alkol denetimi yapıldı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Maltepe Yalı Mahallesi Beşçeşmeler Sokak'ta bulunan restoran, bar ve tekel bayilerinde denetim yaptı. Denetimlerde ekipler, iş yerlerindeki alkollerin  bandrollerini kontrol etti. Bazı iş yerlerlerinde maske ve sosyal mesefa kurallarına uymayan işletmecilere uyarı da bulunuldu. ALKOLLERİN BANDROL OKUMA CİHAZİ İLE KONTROLÜNÜ YAPIYORUZ" İlçe Tarım Müdürlüğü'nden bir görevli, "Bu iş yerinde alkollerin orijinal olup olmadığını elimdeki bandrol okuma cihazi ile kontrolünü yapıyoruz. Alkollerin baş kısmını bandrol okuma cihazına geçiyoruz. Cihaz bandrol kısmını tarayarak orijinalse onaylıyor. Ürün orijinal değilse bu ürünle tespitini sağlıyoruz. Orijinal olmayan alkollere el koymamız gerekiyor. Savcılık tarafından soruşturma başlatılarak alkolleri el koyuyoruz. Eğer şüpheli gözüktüğü takdirde ürün numune alınıp analizleri yapılıyor" dedi.  
MALTEPE'de restoran, bar ve tekel bayilerinde kaçak ve sahte alkol denetimi yapıldı.

Maltepe'de kaçak ve sahte alkol denetimi

MALTEPE'de restoran, bar ve tekel bayilerinde kaçak ve sahte alkol denetimi yapıldı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ile İlçe Tarım Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Maltepe Yalı Mahallesi Beşçeşmeler Sokak'ta bulunan restoran, bar ve tekel bayilerinde denetim yaptı. Denetimlerde ekipler, iş yerlerindeki alkollerin  bandrollerini kontrol etti. Bazı iş yerlerlerinde maske ve sosyal mesefa kurallarına uymayan işletmecilere uyarı da bulunuldu.

ALKOLLERİN BANDROL OKUMA CİHAZİ İLE KONTROLÜNÜ YAPIYORUZ"

İlçe Tarım Müdürlüğü'nden bir görevli, "Bu iş yerinde alkollerin orijinal olup olmadığını elimdeki bandrol okuma cihazi ile kontrolünü yapıyoruz. Alkollerin baş kısmını bandrol okuma cihazına geçiyoruz. Cihaz bandrol kısmını tarayarak orijinalse onaylıyor. Ürün orijinal değilse bu ürünle tespitini sağlıyoruz. Orijinal olmayan alkollere el koymamız gerekiyor. Savcılık tarafından soruşturma başlatılarak alkolleri el koyuyoruz. Eğer şüpheli gözüktüğü takdirde ürün numune alınıp analizleri yapılıyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.