Maltepe'de kısıtlamayı ihlal edenlerin son oyunu

POLİS & ADLİYE 29.04.2021 - 20:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2249+ kez okundu.
 

Maltepe'de kısıtlamayı ihlal edenlerin son oyunu

Maltepe'de kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların polisten kaçış yöntemi pes dedirtti
Maltepe'de kısıtlamayı ihlal edenlerin son oyunu Maltepe'de kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların polisten kaçış yöntemi pes dedirtti   Maltepe'de kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların polisten kaçış yöntemi pes dedirtti Maltepe'de bir grup sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek pavyonda eğlence düzenledi. Maltepe İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. İlçe sınırları içerisinde bir grubun sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek eğlence düzenlediği ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. "Güvenlik kameraları ile izliyorlar" Eğlence mekanına düzenlenen baskında, mekanın dakikalar içerisinde boşalttığını gören ekipler şaşkına döndü. Mekanda geniş tarama yapan ekipler, çok geçmeden eğlence düzenleyen şahısların kaçış yöntemini ortaya çıkardı. Eğlence mekanının güvenlik kameralarından polis ekiplerinin baskın düzenlediğini gören şahısların dakikalar içerisinde gizli kapıdan kaçtığı öğrenildi. Kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların yeni kaçış yöntemi bu kadarına da pes dedirtti.  Harekete geçen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Maltepe'de kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların polisten kaçış yöntemi pes dedirtti

Maltepe'de kısıtlamayı ihlal edenlerin son oyunu

Maltepe'de kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların polisten kaçış yöntemi pes dedirtti

 

Maltepe'de kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların polisten kaçış yöntemi pes dedirtti Maltepe'de bir grup sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek pavyonda eğlence düzenledi.

Maltepe İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. İlçe sınırları içerisinde bir grubun sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek eğlence düzenlediği ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti.

"Güvenlik kameraları ile izliyorlar"

Eğlence mekanına düzenlenen baskında, mekanın dakikalar içerisinde boşalttığını gören ekipler şaşkına döndü. Mekanda geniş tarama yapan ekipler, çok geçmeden eğlence düzenleyen şahısların kaçış yöntemini ortaya çıkardı. Eğlence mekanının güvenlik kameralarından polis ekiplerinin baskın düzenlediğini gören şahısların dakikalar içerisinde gizli kapıdan kaçtığı öğrenildi. Kısıtlamayı ihlal ederek eğlence düzenleyen şahısların yeni kaçış yöntemi bu kadarına da pes dedirtti.

 Harekete geçen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.