Maltepe’de Kızılay Haftası Kutlandı

SAĞLIK 02.11.2021 - 23:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1649+ kez okundu.
 

Maltepe’de Kızılay Haftası Kutlandı

Maltepe’de Kızılay Haftası Kutlandı Kızılay Haftası münasebetiyle ilçemiz Kazım Tunç ilkokulunda program ve etkinlikler yapıldı. Programa Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu,  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Program okul müdürünün açılış konuşması ile başladı. Kızılay Korosu, “Kızılay Kara Gün Dostudur” tiyatro gösterisi, şiirler ve ödül töreni ile devam etti. Okul bahçesinde kurulan Aşı Evi Canlandırma ve Kızılay İlkyardım çadırlarında öğrenciler vatandaşları Kızılay’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ülkemizde meydana gelen sel felaketinde zarar gören okullarımız ve öğrencilerimiz için hazırlanmış olan yardım kolileri Kızılay görevlilerine teslim edildi. Okul bahçesinde kurulan ve hafta boyunca halka açık olacak olan kan bağışı çadırında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. 

Maltepe’de Kızılay Haftası Kutlandı

Kızılay Haftası münasebetiyle ilçemiz Kazım Tunç ilkokulunda program ve etkinlikler yapıldı.

Programa Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu,  Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Program okul müdürünün açılış konuşması ile başladı. Kızılay Korosu, “Kızılay Kara Gün Dostudur” tiyatro gösterisi, şiirler ve ödül töreni ile devam etti.

Okul bahçesinde kurulan Aşı Evi Canlandırma ve Kızılay İlkyardım çadırlarında öğrenciler vatandaşları Kızılay’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ülkemizde meydana gelen sel felaketinde zarar gören okullarımız ve öğrencilerimiz için hazırlanmış olan yardım kolileri Kızılay görevlilerine teslim edildi.

Okul bahçesinde kurulan ve hafta boyunca halka açık olacak olan kan bağışı çadırında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.