Maltepe'de kumar oynayanlara baskın

POLİS & ADLİYE 03.11.2021 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1560+ kez okundu.
 

Maltepe'de kumar oynayanlara baskın

Maltepe'de kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, adrese yaptığı baskında kumar oynayan
Maltepe'de kumar oynayanlara baskın Maltepe'de kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, adrese yaptığı baskında kumar oynayan 3 şahsa 5 bin TL cezai işlem uygulanırken kumar oynatan bir kişiye adli işlem uygulandı. Olay geçtiğimiz gün Maltepe Bağdat Caddesinde bir kıraathanede meydana geldi. Kumar oynatıldığına dair polis ekipleri ihbar aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kıraathane olarak işletilen bir iş yerine baskın düzenledi. Denetimi uygulamasında; kumar oynatan şahıs hakkında 7258 Sayılı Kanun kapsamında adli işlem, kumar oynayan şahıslar hakkında yasadışı kumar oynamaktan idari işlem yapıldı.   POLİS KAMERASINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTILAR Operasyonda, polis kamerasının kendilerini çektiğini gören şahısların bir anda oturdukları yerlerden kalkarak yüzlerini saklamaya çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı.
Maltepe'de kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, adrese yaptığı baskında kumar oynayan

Maltepe'de kumar oynayanlara baskın

Maltepe'de kıraathanede kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, adrese yaptığı baskında kumar oynayan 3 şahsa 5 bin TL cezai işlem uygulanırken kumar oynatan bir kişiye adli işlem uygulandı.

Olay geçtiğimiz gün Maltepe Bağdat Caddesinde bir kıraathanede meydana geldi. Kumar oynatıldığına dair polis ekipleri ihbar aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kıraathane olarak işletilen bir iş yerine baskın düzenledi.

Denetimi uygulamasında; kumar oynatan şahıs hakkında 7258 Sayılı Kanun kapsamında adli işlem, kumar oynayan şahıslar hakkında yasadışı kumar oynamaktan idari işlem yapıldı.

 

POLİS KAMERASINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Operasyonda, polis kamerasının kendilerini çektiğini gören şahısların bir anda oturdukları yerlerden kalkarak yüzlerini saklamaya çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.