MALTEPE' DE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI

POLİS & ADLİYE 01.09.2021 - 04:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2514+ kez okundu.
 

MALTEPE' DE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI

MALTEPE' DE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI   Maltepe D-100 Karayolu'nda park halindeki otomobilinde oturan sürücü, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay saat 21.00 sıralarında Maltepe D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Hakan Baran, D-100 Karayolu'nda bulunan bir benzin istasyonunun bitişiğine park ettiği otomobilinde oturduğu sırada, yanına bir minibüs yanaştı. Araçtan inen kimliği belirsiz kişiler, Baran'a peş peşe ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağının çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü, ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri incelemesi yapan ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, şüphelilerin kullandığı minibüsün plakasının sahte olduğu tespit edildi. Olay nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

MALTEPE' DE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE SİLAHLI SALDIRI

 

Maltepe D-100 Karayolu'nda park halindeki otomobilinde oturan sürücü, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 21.00 sıralarında Maltepe D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Hakan Baran, D-100 Karayolu'nda bulunan bir benzin istasyonunun bitişiğine park ettiği otomobilinde oturduğu sırada, yanına bir minibüs yanaştı.

Araçtan inen kimliği belirsiz kişiler, Baran'a peş peşe ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağının çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü, ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri incelemesi yapan ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, şüphelilerin kullandığı minibüsün plakasının sahte olduğu tespit edildi. Olay nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.