Maltepe'de otomobil takla atı: 2 yaralı

POLİS & ADLİYE 05.10.2021 - 17:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1755+ kez okundu.
 

Maltepe'de otomobil takla atı: 2 yaralı

Maltepe'de otomobil takla atı: 2 yaralı   Maltepe'de sahil yolunda 2 lüks otomobilin çarpışmasıyla kaza meydana geldi. Kazaya karışan iki araç da takla attı. Kazada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 14.00 sıralarında Maltepe Çınar Mahallesi sahil yolunda meydana geldi. Mercedes markalı 34 CZL 451 plakalı otomobil sürücüsü Bahattin Güngör sahil yolunda seyir halinde iken bir anlık dalgınlıkla öndeki Audi markalı otomobilin tamponuna vurarak orta refüje çarptı. Sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybettikleri iki otomobil de çarpmanın etkisiyle takla attı. Kazada, iki araçta da sürücülerin yanlarında bulunan Feyzanur Yıldız ve Samet Tan yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere götürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Maltepe'de otomobil takla atı: 2 yaralı

 

Maltepe'de sahil yolunda 2 lüks otomobilin çarpışmasıyla kaza meydana geldi. Kazaya karışan iki araç da takla attı. Kazada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 14.00 sıralarında Maltepe Çınar Mahallesi sahil yolunda meydana geldi. Mercedes markalı 34 CZL 451 plakalı otomobil sürücüsü Bahattin Güngör sahil yolunda seyir halinde iken bir anlık dalgınlıkla öndeki Audi markalı otomobilin tamponuna vurarak orta refüje çarptı. Sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybettikleri iki otomobil de çarpmanın etkisiyle takla attı. Kazada, iki araçta da sürücülerin yanlarında bulunan Feyzanur Yıldız ve Samet Tan yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere götürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.