MALTEPE'DE PES DEDİRTEN HIRSIZLIK

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2015 - 20:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2465+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE PES DEDİRTEN HIRSIZLIK

MALTEPE'DE PES DEDİRTEN HIRSIZLIK Maltepe Zümrütevler'de telefon bayiine giren 2 şüpheli, yaklaşık 1 dakika içinde 20 bin liralık telefon çaldı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bulunan bir telefon bayiinde gece saatlerinde meydana geldi. Tornovidayla işyerinin kapısını açan kimliği belirsiz 2 şüpheli içeriye girdi ve hızlı bir şekilde tezgahtaki telefonları sırt çantasına doldurdu. Zanlılar daha sonra kayıplara karıştı. O anlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Hırsızlar yüzlerinin gizledi Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerden biri elindeki tornavidayla kapıyı açıyor. Daha sonra 2 şüpheli hızla içeriye giriyor. Şüphelilerden biri diğerinin sırtındaki çantaya cep telefonlarını dolduruyor. Bu sırada şüphelilerin yüzlerini gizlediği görülüyor. 1 dakikalık soygun Yaklaşık 1 dakika süren hırsızlık olayı sonrası 2 kişi kayıplara karışıyor. 2,5 ay önce yaşanan bu olayın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. document.getElementById("Leyout101").style.display="none";michael kors uk bags mcm bookbag mcm boston bag toms boxing day mcm bag alviero martini borse outlet alviero martini portafogli mbt cheap sac kelly hermes portachiavi alviero martini
MALTEPE'DE PES DEDİRTEN HIRSIZLIK Maltepe Zümrütevler'de telefon bayiine giren 2 şüpheli, yaklaşık 1 dakika içinde 20 bin liralık telefon çaldı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bulunan bir telefon bayiinde gece saatlerinde meydana geldi. Tornovidayla işyerinin kapısını açan kimliği belirsiz 2 şüpheli içeriye girdi ve hızlı bir şekilde tezgahtaki telefonları sırt çantasına doldurdu. Zanlılar daha sonra kayıplara karıştı. O anlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Hırsızlar yüzlerinin gizledi

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerden biri elindeki tornavidayla kapıyı açıyor. Daha sonra 2 şüpheli hızla içeriye giriyor. Şüphelilerden biri diğerinin sırtındaki çantaya cep telefonlarını dolduruyor. Bu sırada şüphelilerin yüzlerini gizlediği görülüyor.

1 dakikalık soygun

Yaklaşık 1 dakika süren hırsızlık olayı sonrası 2 kişi kayıplara karışıyor. 2,5 ay önce yaşanan bu olayın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";michael kors uk bags mcm bookbag mcm boston bag toms boxing day mcm bag alviero martini borse outlet alviero martini portafogli mbt cheap sac kelly hermes portachiavi alviero martini
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.