Maltepe'de Sedanur Şen'in ölümünde yeni gelişme

POLİS & ADLİYE 02.12.2021 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1547+ kez okundu.
 

Maltepe'de Sedanur Şen'in ölümünde yeni gelişme

Maltepe'de bir rezidans odasının altıncı katında 24 yaşındaki Sedanur Şen’in uyuşturucu kullanarak hayatını kaybetmesine ilişkin
Maltepe'de Sedanur Şen'in ölümünde yeni gelişme İstanbul Maltepe'de bir rezidans odasının altıncı katında 24 yaşındaki Sedanur Şen’in uyuşturucu kullanarak hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Şen’e uyuşturucu temin ettiği iddia edilen şüpheli Serdar Yazıcı’nın (32) bu suçtan daha önceden de kaydı olduğu vurgulandı. Şüpheli Yazıcı hakkında "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" ve "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.   Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, 9 Eylül 2021 günü saat 11.30 sıralarında Sedanur Şen’in bir rezidansın altıncı katındaki 40 numaralı odada öldüğünün ihbar edilmesi üzerine soruşturma başlatıldığı anlatıldı. Ölü muayene tutanağına göre suça konu oda önünde mavi renkli çanta içerisinde bir adet tabanca, 9 adet mermi bulunan şarjör ve uyuşturucu ile uyuşturucu içmek için kullanılan düzenekler olduğu belirtildi. ŞEN'İN ÖLÜM SEBEBİNİN UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE SONUCU MEYDANA GELDİĞİ BELİRTİLDİ Otopsi raporuna da yer verilen iddianamede Sedanur Şen’in ölüm sebebinin uyuşturucu ve uyarıcı madde sonucu meydana geldiği belirtildi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda şüpheli Serdar Yazıcı’nın da kanında uyuşturucu maddeye rastlandığı kaydedildi.
Maltepe'de bir rezidans odasının altıncı katında 24 yaşındaki Sedanur Şen’in uyuşturucu kullanarak hayatını kaybetmesine ilişkin

Maltepe'de Sedanur Şen'in ölümünde yeni gelişme

İstanbul Maltepe'de bir rezidans odasının altıncı katında 24 yaşındaki Sedanur Şen’in uyuşturucu kullanarak hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Şen’e uyuşturucu temin ettiği iddia edilen şüpheli Serdar Yazıcı’nın (32) bu suçtan daha önceden de kaydı olduğu vurgulandı. Şüpheli Yazıcı hakkında "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" ve "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, 9 Eylül 2021 günü saat 11.30 sıralarında Sedanur Şen’in bir rezidansın altıncı katındaki 40 numaralı odada öldüğünün ihbar edilmesi üzerine soruşturma başlatıldığı anlatıldı. Ölü muayene tutanağına göre suça konu oda önünde mavi renkli çanta içerisinde bir adet tabanca, 9 adet mermi bulunan şarjör ve uyuşturucu ile uyuşturucu içmek için kullanılan düzenekler olduğu belirtildi.

ŞEN'İN ÖLÜM SEBEBİNİN UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE SONUCU MEYDANA GELDİĞİ BELİRTİLDİ

Otopsi raporuna da yer verilen iddianamede Sedanur Şen’in ölüm sebebinin uyuşturucu ve uyarıcı madde sonucu meydana geldiği belirtildi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda şüpheli Serdar Yazıcı’nın da kanında uyuşturucu maddeye rastlandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.