MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI; 4 YARALI

POLİS & ADLİYE 01.08.2021 - 06:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2209+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI; 4 YARALI

MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI; 4 YARALI    Maltepe'de, kimliği belirsiz bir kişi geldiği cep telefonu dükkanının önünde bekleyen 4 kişiye silahla ateş etti. Saldırgan, otomobile binerek olay yerinden kaçarken, yaralılar çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.   Olay Esenkent Mahallesi Kanipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, cadde üzerindeki cep telefonu dükkanının önünde bekleyen dükkan sahibi ve 3 arkadaşına silahla peş peşe ateş etti. Kurşunlardan biri yolda park halinde bulunan bir otomobile isabet etti. 4 yaralı çevredeki dükkanlara sığındı. Saldırgan, ise iddiaya göre caddede durdurduğu otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar, çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme polisleri çevrede uzun süre inceleme yaptı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

MALTEPE'DE SİLAHLI SALDIRI; 4 YARALI

 

 Maltepe'de, kimliği belirsiz bir kişi geldiği cep telefonu dükkanının önünde bekleyen 4 kişiye silahla ateş etti. Saldırgan, otomobile binerek olay yerinden kaçarken, yaralılar çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

Olay Esenkent Mahallesi Kanipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, cadde üzerindeki cep telefonu dükkanının önünde bekleyen dükkan sahibi ve 3 arkadaşına silahla peş peşe ateş etti. Kurşunlardan biri yolda park halinde bulunan bir otomobile isabet etti. 4 yaralı çevredeki dükkanlara sığındı. Saldırgan, ise iddiaya göre caddede durdurduğu otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar, çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme polisleri çevrede uzun süre inceleme yaptı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.