MALTEPE'DE ZABITADAN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

SAĞLIK 29.04.2020 - 10:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2295+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ZABITADAN FIRINLARA RAMAZAN DENETİMİ

Fırınlara Ramazan denetimi   Maltepe Belediyesi ekipleri, koronavirüse yönelik önlemlerini sürdürürken, Ramazan’ın başlamasıyla birlikte fırınlardaki denetimini sıklaştırdı. Fırınları sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden zabıta ekipleri, ürün, etiket ve hijyen denetimi de gerçekleştirdi.   Ramazan başlamasıyla birlikte, koronavirüse yönelik alınan önlemler arttırıldı. Maltepe Kaymakamlığı ile koordinasyon halinde çalışmaları yürüten Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlara denetim gerçekleştirdi. Fırın sahiplerini ve halkı sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden ekipler, ürün, etiket ve hijyen denetimi de yaptı. Ayrıca çalışanların maske ve eldivenleri de kontrol eden ekipler, denetimlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.   PAZARDA MASKE VE ELDİVEN DAĞITILDI Bunun yanı sıra Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kartal Pazarcılar Odası ile birlikte Altayçeşme Semt Pazarı’nda halka maske ve eldiven dağıttı. Pazarlarda da denetimlerini sürdüren ekipler, kurallara uymayan esnaf ve vatandaşları uyararak, cezai işlem uyguladı.

Fırınlara Ramazan denetimi
 

Maltepe Belediyesi ekipleri, koronavirüse yönelik önlemlerini sürdürürken, Ramazan’ın başlamasıyla birlikte fırınlardaki denetimini sıklaştırdı. Fırınları sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden zabıta ekipleri, ürün, etiket ve hijyen denetimi de gerçekleştirdi.
 

Ramazan başlamasıyla birlikte, koronavirüse yönelik alınan önlemler arttırıldı. Maltepe Kaymakamlığı ile koordinasyon halinde çalışmaları yürüten Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlara denetim gerçekleştirdi. Fırın sahiplerini ve halkı sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden ekipler, ürün, etiket ve hijyen denetimi de yaptı. Ayrıca çalışanların maske ve eldivenleri de kontrol eden ekipler, denetimlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.


 

PAZARDA MASKE VE ELDİVEN DAĞITILDI
Bunun yanı sıra Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kartal Pazarcılar Odası ile birlikte Altayçeşme Semt Pazarı’nda halka maske ve eldiven dağıttı. Pazarlarda da denetimlerini sürdüren ekipler, kurallara uymayan esnaf ve vatandaşları uyararak, cezai işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.