Maltepe’den MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine  Kimler Girdi

SİYASİ PARTİLER 18.03.2021 - 21:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2914+ kez okundu.
 

Maltepe’den MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine  Kimler Girdi

Ankara’da yapılan MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayında Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi.
Maltepe’den MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine  Kimler Girdi Ankara’da yapılan MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayında Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayda üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterilen Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin konuşmasının ardından Merkez Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Mali Raporların ibrası gerçekleştirildi. MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine Maltepe’den Nevzat ÜNLÜTÜRK ve Şahin GÜRZ girdi. MHP Maltepe ilçe başkanı Ömer Lefzan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  ''İlçemiz MALTEPE’den tekrardan MYK üyesi seçilen Ağabeyim Nevzat ÜNLÜTÜRK,kardeşim Şahin GÜRZ’e ve LİDER’imiz takdiri ile yeni dönemde görev alan bütün ülküdaşlarıma başarılar dilerim. Kurultayımızın partimize,davamıza,milletimiz ve devletimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ederim.''dedi Nevzat Ünlütürk Kimdir ! 2018 yılının Mart ayında Milliyetçi Hareket Partisinde yapılmış olan Olağan Üstü Kurultay Toplantısında Merkezi Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiş olan Nevzat Ünlütürk, 2019 yılının Mart ayının otuz birinde yapılacak olan 27. milletvekili ve yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından İstanbul ilinin birinci bölgesinden dördüncü bölge adayı olarak açıklanmıştır. 1950'li yılların ortasında İstanbul ilinin Avrupa yakasında dünyaya gözlerini açan Nevzat Ünlütürk aslen güney doğulu olduğunu ve ailesinin doğulu olduğunu söylemektedir. Nevzat Ünlütürk, ilkokul, ortaokul ve lise eğitim ve öğretim hayatı boyunca İstanbul ilinde eğitim görmüş ancak üniversite için ise Ankara iline yerleşmek zorunda kalmış ve 4 yıl boyunca Ankara'da yaşamıştır. Ankara'da hem okuyup hem çalışan Nevzat Ünlütürk, lisans hayatı bittikten sonra orada edindiği çevre sayesinde siyasete atılmaya karar vermiş ve kendi düşünce yapısına uyan siyasi partileri araştırmaya başlamıştı Şahin Gürz Kimdir !   1988 yılında İstanbul’da doğdu.  Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi’de tamamlayan Şahin Gürz, yine aynı üniversitede Doktora eğitimine devam etmektedir. Haliç Üniversitesi’nde aktif öğrenciliği boyunca sırasıyla Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Türkiye Öğrenci Konseyi İstanbul Koordinatörlüğü, Mezunlar ve Mensuplar Derneği'nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Profesyonel hayatına kurucusu olduğu Şahin Mimarlık’ta iç mimar olarak devam eden Gürz, inşaat, organizasyon ve mobilya sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.  Şahin Gürz aynı zamanda Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Asbaşkanı ve Maltepe Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanvekilidir. Boks, kayak ve binicilik gibi spor dallarıyla ilgilenmektedir. “Toplu konutların İstanbul’daki yeri”, “Kapalıçarşı ve günümüz alışveriş merkezlerinin karşılaştırması” gibi konularda akademik çalışmaları mevcuttur.
Ankara’da yapılan MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayında Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi.

Maltepe’den MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine  Kimler Girdi

Ankara’da yapılan MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayında Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayda üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterilen Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin konuşmasının ardından Merkez Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Mali Raporların ibrası gerçekleştirildi. MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine Maltepe’den Nevzat ÜNLÜTÜRK ve Şahin GÜRZ girdi.

MHP Maltepe ilçe başkanı Ömer Lefzan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 

''İlçemiz MALTEPE’den tekrardan MYK üyesi seçilen Ağabeyim Nevzat ÜNLÜTÜRK,kardeşim Şahin GÜRZ’e ve LİDER’imiz takdiri ile yeni dönemde görev alan bütün ülküdaşlarıma başarılar dilerim.
Kurultayımızın partimize,davamıza,milletimiz ve devletimize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ederim.''dedi

Nevzat Ünlütürk Kimdir !

2018 yılının Mart ayında Milliyetçi Hareket Partisinde yapılmış olan Olağan Üstü Kurultay Toplantısında Merkezi Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiş olan Nevzat Ünlütürk, 2019 yılının Mart ayının otuz birinde yapılacak olan 27. milletvekili ve yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından İstanbul ilinin birinci bölgesinden dördüncü bölge adayı olarak açıklanmıştır.

1950'li yılların ortasında İstanbul ilinin Avrupa yakasında dünyaya gözlerini açan Nevzat Ünlütürk aslen güney doğulu olduğunu ve ailesinin doğulu olduğunu söylemektedir. Nevzat Ünlütürk, ilkokul, ortaokul ve lise eğitim ve öğretim hayatı boyunca İstanbul ilinde eğitim görmüş ancak üniversite için ise Ankara iline yerleşmek zorunda kalmış ve 4 yıl boyunca Ankara'da yaşamıştır. Ankara'da hem okuyup hem çalışan Nevzat Ünlütürk, lisans hayatı bittikten sonra orada edindiği çevre sayesinde siyasete atılmaya karar vermiş ve kendi düşünce yapısına uyan siyasi partileri araştırmaya başlamıştı

Şahin Gürz Kimdir !

 

1988 yılında İstanbul’da doğdu. 
Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi’de tamamlayan Şahin Gürz, yine aynı üniversitede Doktora eğitimine devam etmektedir.

Haliç Üniversitesi’nde aktif öğrenciliği boyunca sırasıyla Öğrenci Konseyi Başkanlığı, Türkiye Öğrenci Konseyi İstanbul Koordinatörlüğü, Mezunlar ve Mensuplar Derneği'nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Profesyonel hayatına kurucusu olduğu Şahin Mimarlık’ta iç mimar olarak devam eden Gürz, inşaat, organizasyon ve mobilya sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. 

Şahin Gürz aynı zamanda Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Asbaşkanı ve Maltepe Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanvekilidir. Boks, kayak ve binicilik gibi spor dallarıyla ilgilenmektedir.

“Toplu konutların İstanbul’daki yeri”, “Kapalıçarşı ve günümüz alışveriş merkezlerinin karşılaştırması” gibi konularda akademik çalışmaları mevcuttur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.