MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

YEREL YÖNETİMLER 05.10.2021 - 21:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2394+ kez okundu.
 

MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI   Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kızılay Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kızılay Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kan bağışı kampanyasında 150 ünite kan toplandı.Maltepe  Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Kızılay Şubesi işbirliği ile oda geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyasına esnaflar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, 150 ünite kan toplandı.   BAŞKAN ERDEL ;YAŞAMA HAYAT VERENLER İNSANA CAN VERECEK    Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel “Ahi Evran geleneğini yaşatan, usta-çırak geleneğini sürdüren  Esnafımız örnek bir davranışla kan bağışında da bir adım öne çıkarak kampanyaya katkıda bulundular.Yılların ustalığı ve birikimiyle yaşama hayat vererek insanlığın ve üretimin hizmetine sunan sanatkarlarımız bu kez de kan bağışlayarak, bir çok kişiye can verecekler. Onların bu çabalarını takdirle anarken, stoklarımızın eksilmemesi adına tüm Maltepelileri düzenli aralıklarla kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi. Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası gerçekleştirilen kan bağış kampanyasında hedefe ulaştıklarını ifade eden Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, "Maltepe  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kızılay Şubesi işbirliği ile  geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyası  düzenledik. Bu kampanyaları yılda iki kez olmak üzere geleneksel hale getirdiğimizi düşünüyoruz. Düzenlediğimiz  kan bağışı kampanyasında hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Bu vesile ile Kan bağışına katılan duyarlı tüm esnaf ve sanatkarlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi

MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

 

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kızılay Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kızılay Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kan bağışı kampanyasında 150 ünite kan toplandı.Maltepe  Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Kızılay Şubesi işbirliği ile oda geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyasına esnaflar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, 150 ünite kan toplandı.

 

BAŞKAN ERDEL ;YAŞAMA HAYAT VERENLER İNSANA CAN VERECEK
 
 Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel

“Ahi Evran geleneğini yaşatan, usta-çırak geleneğini sürdüren  Esnafımız örnek bir davranışla kan bağışında da bir adım öne çıkarak kampanyaya katkıda bulundular.Yılların ustalığı ve birikimiyle yaşama hayat vererek insanlığın ve üretimin hizmetine sunan sanatkarlarımız bu kez de kan bağışlayarak, bir çok kişiye can verecekler. Onların bu çabalarını takdirle anarken, stoklarımızın eksilmemesi adına tüm Maltepelileri düzenli aralıklarla kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası gerçekleştirilen kan bağış kampanyasında hedefe ulaştıklarını ifade eden Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, "Maltepe  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kızılay Şubesi işbirliği ile  geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyası  düzenledik. Bu kampanyaları yılda iki kez olmak üzere geleneksel hale getirdiğimizi düşünüyoruz.

Düzenlediğimiz  kan bağışı kampanyasında hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Bu vesile ile Kan bağışına katılan duyarlı tüm esnaf ve sanatkarlarımıza göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.