Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel,Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

EĞİTİM 24.11.2019 - 10:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1124+ kez okundu.
 

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel,Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaşkanıYunusErdel, Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Öğretmenlik mesleğinin temelinde insan yetiştirmek gibi büyük bir sorumluluk taşıdığını belirten Başkan Erdel, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Akıl ve vicdan sahibi öğretmenlere sahip olmayan toplumlar;  fikren, ruhen ve ahlaken doyurulmamış nesillere sahip olurlar. Bu açıdan öğretmenlerimizi, geleceğimizi doğru yapılandırmada kilit nokta olarak görmekteyiz. Büyük Lider Atatürk’ün, milletleri kurtaranları yalnız ve ancak öğretmenler olarak görmesi tesadüf değildir.   Öğretmenlerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi, eğitim sisteminde sürdürülebilir politikaların uygulanması ve öğretmenlik mesleğinin itibarının her daim korunması sadece öğretmenleri mutlu etmek değil aynı zamanda gelecek nesillere de umut vaat etmektir. Milli değerleri ile yükselmeyi hedef edinen ülkemizin bağımsızlığının en büyük güvencesi milli eğitimdir. Bu eğitim sistemi içerisinde toplumun her kademesine ulaşabilen ise öğretmenlerimizdir. Öyle şanslı bir milletiz ki; fedakâr ve vicdan sahibi öğretmenlere sahibiz.  Bir ömre yüzlerce eser sığdırarak hayata imzasını atabilen, gıpta edilecek bir meslektir öğretmenlik. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; insan yetiştirme yolunda ömrünü tüketen tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, ebediyete intikal etmiş ve şehit olmuş öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”                                                                  YUNUS ERDEL                       MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI  

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaşkanıYunusErdel, Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Öğretmenlik mesleğinin temelinde insan yetiştirmek gibi büyük bir sorumluluk taşıdığını belirten Başkan Erdel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Akıl ve vicdan sahibi öğretmenlere sahip olmayan toplumlar;  fikren, ruhen ve ahlaken doyurulmamış nesillere sahip olurlar. Bu açıdan öğretmenlerimizi, geleceğimizi doğru yapılandırmada kilit nokta olarak görmekteyiz. Büyük Lider Atatürk’ün, milletleri kurtaranları yalnız ve ancak öğretmenler olarak görmesi tesadüf değildir.

 

Öğretmenlerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi, eğitim sisteminde sürdürülebilir politikaların uygulanması ve öğretmenlik mesleğinin itibarının her daim korunması sadece öğretmenleri mutlu etmek değil aynı zamanda gelecek nesillere de umut vaat etmektir. Milli değerleri ile yükselmeyi hedef edinen ülkemizin bağımsızlığının en büyük güvencesi milli eğitimdir. Bu eğitim sistemi içerisinde toplumun her kademesine ulaşabilen ise öğretmenlerimizdir. Öyle şanslı bir milletiz ki; fedakâr ve vicdan sahibi öğretmenlere sahibiz. 

Bir ömre yüzlerce eser sığdırarak hayata imzasını atabilen, gıpta edilecek bir meslektir öğretmenlik. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; insan yetiştirme yolunda ömrünü tüketen tüm öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyor, ebediyete intikal etmiş ve şehit olmuş öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”

                                                                 YUNUS ERDEL

                      MALTEPE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.