Maltepe İlçe emniyet müdürü kadınlara karanfil dağıttı

KADIN 09.03.2021 - 05:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1909+ kez okundu.
 

Maltepe İlçe emniyet müdürü kadınlara karanfil dağıttı

Maltepe İlçe emniyet müdürü kadınlara karanfil dağıttı   MALTEPE'de İlçe Emniyet Müdürü ve ekipleri kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı, karanfil dağıttı. MALTEPE'de İlçe Emniyet Müdürü ve ekipleri kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı, karanfil dağıttı.   Maltepe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kesikoğlu, ekipleriyle birlikte cadde ve meydanlarda kadınlara karanfil verdi,  kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Maltepe İlçe emniyet müdürü kadınlara karanfil dağıttı

 

MALTEPE'de İlçe Emniyet Müdürü ve ekipleri kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı, karanfil dağıttı.

MALTEPE'de İlçe Emniyet Müdürü ve ekipleri kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı, karanfil dağıttı.

 

Maltepe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kesikoğlu, ekipleriyle birlikte cadde ve meydanlarda kadınlara karanfil verdi,  kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.