Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Yerel Basınla Buluştu

YEREL YÖNETİMLER 28.09.2021 - 08:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2532+ kez okundu.
 

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Yerel Basınla Buluştu

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Yerel Basınla Buluştu   Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe’de yerel basın mensuplarıyla Hükümet Konağı’nda bir araya geldi. Maltepe için hep birlikte çalışmanın gerekliliğini vurgulayan Tiryaki ‘ İlçemizi hep beraber, birlikte yöneteceğiz. Burasını daha huzurlu bir hale getirmek için çalışacağız' dedi.  Kaymakam Bahri Tiryaki, Derince’ye tayin olan Kaymakam Meftun Dallı’dan çok güzel bir ilçe devraldığını ve bu görevi Maltepe’yi daha ileri taşımak için layık olduğu şekilde çalışacağını belirtti.  Kaymakam Tiryaki Maltepe de özellikle deprem ile ilgili yapılacak olan çalışmaların önemine vurgu yaparak, özellikle gençleri tuzağına çeken uyuşturucu ile mücadelede ilk sırada ve büyük önem vereceklerini belirtti.

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Yerel Basınla Buluştu

 

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe’de yerel basın mensuplarıyla Hükümet Konağı’nda bir araya geldi.

Maltepe için hep birlikte çalışmanın gerekliliğini vurgulayan Tiryaki ‘ İlçemizi hep beraber, birlikte yöneteceğiz. Burasını daha huzurlu bir hale getirmek için çalışacağız' dedi. 

Kaymakam Bahri Tiryaki, Derince’ye tayin olan Kaymakam Meftun Dallı’dan çok güzel bir ilçe devraldığını ve bu görevi Maltepe’yi daha ileri taşımak için layık olduğu şekilde çalışacağını belirtti. 

Kaymakam Tiryaki Maltepe de özellikle deprem ile ilgili yapılacak olan çalışmaların önemine vurgu yaparak, özellikle gençleri tuzağına çeken uyuşturucu ile mücadelede ilk sırada ve büyük önem vereceklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.