Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Gülay Özel Seçildi

YEREL YÖNETİMLER 06.12.2021 - 09:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2505+ kez okundu.
 

Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Gülay Özel Seçildi

Maltepe Kent Konseyinin alt meclisi olan Maltepe Kadın Meclisinin 7. seçimli genel kurulu gerçekleştirildi, yapılan seçimde Gülay Özel başkanlığa seçildi.
Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Gülay Özel Seçildi   Maltepe Kent Konseyinin alt meclisi olan  Maltepe  Kadın Meclisinin 7.  seçimli genel kurulu gerçekleştirildi, yapılan seçimde Gülay Özel başkanlığa seçildi. Maltepe Belediyesi Maltepe Kent Konseyi Dernekler Yerleskesinde  gerçekleşen Kent Konseyi Kadın Meclisi 7. genel kuruluna Maltepe Kent Konseyi başkanı Eray Aydın, yürütme kurulu üyeleri Melek Köselerden, Cansu Eren,Duygu Bozoğlu,Elmas Çarpar,Eren Dağlayan,Göktuğ Sağun,Gözde Sazak Akın,İsmail Polat,Münire Altok,Hafize Erol,Sevda Arslan, CHP Maltepe Kadın Kolları başkanı Songül Ayybirdi,  kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, siyasi partiler, sendikalardan temsilciler katıldı. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Cansu Eren’ in açılış konuşmasının ardından ,Divan Başkanlığına Güner Karabat  , katip üyeliklere ise Rozda Şengül  ve Müge Gürcağ  seçildiler.   Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti. Daha sonra geçen dönem kadın meclisi başkanı Sevda Arslan  faaliyet raporunu sundu.   Ardından seçimlere geçildi. Kadın meclisi başkanlığına tek aday olarak talip olan Gülay Özel kürsüye gelerek kendisini tanıttı. Daha sonrada yürütme kurulu üyeleri seçildi. Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor: Andaç Yüzer, Feride Akyıldız Bircan,Tijen Canayakın,Nilgün Göktürk,Çiğdem Turanlı,Seda Kahraman,Derya Doygun,Tahira Gür,Adile Çınar,Asiye Şahin,Seda Atagül Kebabcı,Songül Zohrap  
Maltepe Kent Konseyinin alt meclisi olan Maltepe Kadın Meclisinin 7. seçimli genel kurulu gerçekleştirildi, yapılan seçimde Gülay Özel başkanlığa seçildi.

Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Gülay Özel Seçildi

 

Maltepe Kent Konseyinin alt meclisi olan  Maltepe  Kadın Meclisinin 7.  seçimli genel kurulu gerçekleştirildi, yapılan seçimde Gülay Özel başkanlığa seçildi.

Maltepe Belediyesi Maltepe Kent Konseyi Dernekler Yerleskesinde  gerçekleşen Kent Konseyi Kadın Meclisi 7. genel kuruluna Maltepe Kent Konseyi başkanı Eray Aydın, yürütme kurulu üyeleri Melek Köselerden, Cansu Eren,Duygu Bozoğlu,Elmas Çarpar,Eren Dağlayan,Göktuğ Sağun,Gözde Sazak Akın,İsmail Polat,Münire Altok,Hafize Erol,Sevda Arslan, CHP Maltepe Kadın Kolları başkanı Songül Ayybirdi,  kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, siyasi partiler, sendikalardan temsilciler katıldı.

Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Cansu Eren’ in açılış konuşmasının ardından ,Divan Başkanlığına Güner Karabat  , katip üyeliklere ise Rozda Şengül  ve Müge Gürcağ  seçildiler.   Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti.

Daha sonra geçen dönem kadın meclisi başkanı Sevda Arslan  faaliyet raporunu sundu.

 

Ardından seçimlere geçildi. Kadın meclisi başkanlığına tek aday olarak talip olan Gülay Özel kürsüye gelerek kendisini tanıttı.

Daha sonrada yürütme kurulu üyeleri seçildi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor: Andaç Yüzer, Feride Akyıldız Bircan,Tijen Canayakın,Nilgün Göktürk,Çiğdem Turanlı,Seda Kahraman,Derya Doygun,Tahira Gür,Adile Çınar,Asiye Şahin,Seda Atagül Kebabcı,Songül Zohrap
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.