Maltepe'li esnafın heyecanı çok 

EKONOMİ 04.06.2020 - 18:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2160+ kez okundu.
 

Maltepe'li esnafın heyecanı çok 

Maltepe'li esnafın heyecanı çok  Kovid-19 salgınıyla mücadelede yeni normalleşme dönemine geçilmesiyle, üç aydır kapalı olan işletmeler kapılarını açtı. Çaycıdan pideciye, berberden restuarant'a tüm esnaf, kurallara uyarak mesleğine dört elle sarıldı Kovid-19 salgını dolayısıyla iş yerlerinde 3 ay sonra yeniden hizmet vermeye başlayan Maltepe'li esnaf, normalleşme sürecine çabuk uyum sağladı. Büyük bir heyecanla işlerine sarılan; hijyen ve sosyal mesafe kurallarını titizlikle uygulayan esnaf, müşterilerinin sağlığını ve hijyen koşullarını ön planda tutuyor. Sosyal yaşamındaki canlılıkla öne çıkan Maltepe'de, salgın kapsamındaki kısıtlamalar ve 'Evde Kal Türkiye' çağrısıyla tarihinin en sakin günlerini yaşadı. Normalleşme adımlarının ardından 1 Haziran'da yeniden hareketlenen ilçede, 3 aydır kapalı olan birçok işyeri kapılarını yeniden açtı.           GÖNÜL KEBAP MASALARIN SAYISINI AZALTTIK     Maltepe'de kontrollü normal hayata dönüşle işlerine kavuşmanın sevincini yaşayan çaycıdan pideciye, berberden elektrikçiye kadar birçok iş kolundaki esnafın heyecanı görülmeye değer. Sürece hızla uyum sağladıklarını; maske, eldiven, hijyen ile sosyal mesafe kurallarına uyarak çalıştıklarını vurgulayan Gönül Kebap Ahmet Gönül, "2.5 ay kapalı kaldıktan sonra dükkandaki masa sayısını azaltarak, sosyal mesafeyi koruyarak ve eldiven kullanarak hizmet vermeye başladık. Paket servislerimizi de el değmeden hazırlıyoruz" dedi.

Maltepe'li esnafın heyecanı çok 

Kovid-19 salgınıyla mücadelede yeni normalleşme dönemine geçilmesiyle, üç  olan işletmeler kapılarını açtı. Çaycıdan pideciye, berberden restuarant'a tüm esnaf, kurallara uyarak mesleğine dört elle sarıldı

Kovid-19 salgını dolayısıyla iş yerlerinde 3 ay sonra yeniden hizmet vermeye başlayan Maltepe'li esnaf, normalleşme sürecine çabuk uyum sağladı.

Büyük bir heyecanla işlerine sarılan; hijyen ve sosyal mesafe kurallarını titizlikle uygulayan esnaf, müşterilerinin sağlığını ve hijyen koşullarını ön planda tutuyor.

Sosyal yaşamındaki canlılıkla öne çıkan Maltepe'de, salgın kapsamındaki kısıtlamalar ve 'Evde Kal Türkiye' çağrısıyla tarihinin en sakin günlerini yaşadı. Normalleşme adımlarının ardından 1 Haziran'da yeniden hareketlenen ilçede, 3 aydır kapalı olan birçok işyeri kapılarını yeniden açtı.

 
 
   
 
GÖNÜL KEBAP MASALARIN SAYISINI AZALTTIK

 

 

Maltepe'de kontrollü normal hayata dönüşle işlerine kavuşmanın sevincini yaşayan çaycıdan pideciye, berberden elektrikçiye kadar birçok iş kolundaki esnafın heyecanı görülmeye değer. Sürece hızla uyum sağladıklarını; maske, eldiven, hijyen ile sosyal mesafe kurallarına uyarak çalıştıklarını vurgulayan Gönül Kebap Ahmet Gönül, "2.5 ay kapalı kaldıktan sonra dükkandaki masa sayısını azaltarak, sosyal mesafeyi koruyarak ve eldiven kullanarak hizmet vermeye başladık. Paket servislerimizi de el değmeden hazırlıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.