MALTEPE'NİN SOKAKLARI SİL BAŞTAN

YEREL YÖNETİMLER 14.04.2021 - 23:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2412+ kez okundu.
 

MALTEPE'NİN SOKAKLARI SİL BAŞTAN

Maltepe Belediyesi, Maltepe’nin eskiyen sokaklarını yenilemek için düğmeye bastı.
MALTEPE'NİN SOKAKLARI SİL BAŞTAN   Maltepe Belediyesi, Maltepe’nin eskiyen sokaklarını yenilemek için düğmeye bastı.  İlk olarak altı sokakta yenileme çalışmaları yapacak olan Maltepe Belediyesi ilk kazmayı vurarak eskiyen kaldırımları sökme işlemini başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışma öncesi alanda incelemeler yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe sokaklarının hem altyapısının hem de üstyapısının yenileceğini söyledi. İlçe genelinde yol, merdiven ve kaldırım yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren Maltepe Belediyesi, Maltepe'nin gözde mekanlarına ev sahipliği yapan mahallelerde çalışmalara başladı. İlk etapta Maltepe'nin en hareketli sokakları olan, Esenkent mahallesi Nail Bey sokak Altintepe mahallesi Denizciler sokak Cevizli mahallesi Yaseminler sokak Bağlarbaşı mahallesi Çam sokak Fındıklı mahallesi Ardıç ve İpek sokak Gülensu mahallesi Mesut caddesi'nde yenileme çalışmaları yapacak olan Maltepe Belediyesi ilk kazmayı vurarak eskiyen kaldırımları sökme işlemini başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışma öncesi  En kısa zamanda diğer altyapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla belediye olarak üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını belirten Ali Kılıç Maltepe sokaklarının kısa süre sonra yepyeni bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Kılıç, altı sokağın yenileme çalışmalarının ardından Maltepe'nin diğer sokaklarında da yenilemelerin devam edeceğini söyledi.
Maltepe Belediyesi, Maltepe’nin eskiyen sokaklarını yenilemek için düğmeye bastı.

MALTEPE'NİN SOKAKLARI SİL BAŞTAN

 

Maltepe Belediyesi, Maltepe’nin eskiyen sokaklarını yenilemek için düğmeye bastı. 

İlk olarak altı sokakta yenileme çalışmaları yapacak olan Maltepe Belediyesi ilk kazmayı vurarak eskiyen kaldırımları sökme işlemini başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışma öncesi alanda incelemeler yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe sokaklarının hem altyapısının hem de üstyapısının yenileceğini söyledi.

İlçe genelinde yol, merdiven ve kaldırım yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren Maltepe Belediyesi, Maltepe'nin gözde mekanlarına ev sahipliği yapan mahallelerde çalışmalara başladı. İlk etapta Maltepe'nin en hareketli sokakları olan,

✅ Esenkent mahallesi Nail Bey sokak

✅ Altintepe mahallesi Denizciler sokak

✅ Cevizli mahallesi Yaseminler sokak

✅ Bağlarbaşı mahallesi Çam sokak

✅ Fındıklı mahallesi Ardıç ve İpek sokak

✅ Gülensu mahallesi Mesut caddesi'nde

yenileme çalışmaları yapacak olan Maltepe Belediyesi ilk kazmayı vurarak eskiyen kaldırımları sökme işlemini başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte çalışma öncesi  En kısa zamanda diğer altyapı çalışmalarının da tamamlanmasıyla belediye olarak üst yapı çalışmalarına başlayacaklarını belirten Ali Kılıç Maltepe sokaklarının kısa süre sonra yepyeni bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Kılıç, altı sokağın yenileme çalışmalarının ardından Maltepe'nin diğer sokaklarında da yenilemelerin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.