Maltepe'nin yeni kaymakamı belli oldu

YEREL YÖNETİMLER 20.08.2021 - 06:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1543+ kez okundu.
 

Maltepe'nin yeni kaymakamı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi
Maltepe'nin yeni kaymakamı belli oldu Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı Derince Kaymakamlığına atanırken,Maltepe Kaymakamlığına ise İzmir- Menderes kaymakamı Bahri Tiryaki atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Bahri Tiryaki Kimdir ! 1973 Denizli - Güney doğumlu olan Bahri TİRYAKİ, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni tamamladı.          Mülki İdare Amiri olarak Afyon-Bayat; Kars-Susuz; Burdur-Yeşilova; Giresun-Eynesil; Aydın-Germencik Kaymakamlıkları ve Şanlıurfa ile Aydın' da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.          1998 yılında İngiltere Southampton ve Bournemouth şehirlerinde yabancı dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı.         1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde "Türk Yönetim Sisteminde Özelleştirme Uygulamaları" yüksek lisans eğitimini ve 2008 yılında İngiltere'de University of Portsmouth' ta Europcan Studies Bölümü'nde "Avrupa Birliği Ombudsmanlığı" üzerine ikinci yüksek lisans eğitimini tamamladı.         Çok iyi derecede İngilizce bilmekte olan TİRYAKİ, Belçika-Brüksel'de Avrupa Birliği kurumlarında iyi yönetişim ve Avrupa Birliği uygulamaları alanında; ABD University Of Davies'te iyi tarım uygulamaları ve tarıma dayalı endüstri uygulamaları alanında; ABD Las Vegas ve San Fransisco' da jeotermal enerji kongresi ve jeotermal enerjiye dayalı elektrik üretimi uygulamaları alanında bilimsel toplantılara ve saha çalışmalarına katılmıştır.          2016 yılı Aralık ayından beri Menderes Kaymakamlığı görevini yürüten Bahri TİRYAKİ evli olup, Emre ve Ege isimli iki çocuk babasıdır.      
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi

Maltepe'nin yeni kaymakamı belli oldu

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı Derince Kaymakamlığına atanırken,Maltepe Kaymakamlığına ise İzmir- Menderes kaymakamı Bahri Tiryaki atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Bahri Tiryaki Kimdir !

1973 Denizli - Güney doğumlu olan Bahri TİRYAKİ, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni tamamladı. 
        Mülki İdare Amiri olarak Afyon-Bayat; Kars-Susuz; Burdur-Yeşilova; Giresun-Eynesil; Aydın-Germencik Kaymakamlıkları ve Şanlıurfa ile Aydın' da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 
        1998 yılında İngiltere Southampton ve Bournemouth şehirlerinde yabancı dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı.
        1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde "Türk Yönetim Sisteminde Özelleştirme Uygulamaları" yüksek lisans eğitimini ve 2008 yılında İngiltere'de University of Portsmouth' ta Europcan Studies Bölümü'nde "Avrupa Birliği Ombudsmanlığı" üzerine ikinci yüksek lisans eğitimini tamamladı.
        Çok iyi derecede İngilizce bilmekte olan TİRYAKİ, Belçika-Brüksel'de Avrupa Birliği kurumlarında iyi yönetişim ve Avrupa Birliği uygulamaları alanında; ABD University Of Davies'te iyi tarım uygulamaları ve tarıma dayalı endüstri uygulamaları alanında; ABD Las Vegas ve San Fransisco' da jeotermal enerji kongresi ve jeotermal enerjiye dayalı elektrik üretimi uygulamaları alanında bilimsel toplantılara ve saha çalışmalarına katılmıştır. 
        2016 yılı Aralık ayından beri Menderes Kaymakamlığı görevini yürüten Bahri TİRYAKİ evli olup, Emre ve Ege isimli iki çocuk babasıdır.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.