Maltepe semt pazarları kaça kadar açık?

MAHALLELERİMİZ 28.09.2021 - 06:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 35848+ kez okundu.
 

Maltepe semt pazarları kaça kadar açık?

Maltepe semt pazarları kaça kadar açık? İşte Maltepe pazar yerleri listesi
Maltepe semt pazarları kaça kadar açık? İşte Maltepe pazar yerleri listesi   16 milyon nüfuslu İstanbul'un Maltepe ilçesinin çeşitli mahallerinde her hafta kurulan 10 semt pazarı, vatandaşlara pratik ve hesaplı alışveriş imkanı sağlıyor. Hayat pahalılığının arttığı günlerde halk pazarları yoğun ilgi görüyor. İşte, Maltepe semt pazarları haritası... Halk pazarlarıMaltepe'de büyük bir ihtiyacı karşılıyor. Taze sebze ve meyveye ulaşabilmeyi, aracı olmadan yerel üreticinin ürününü doğrudan satın alabilmeyi sağlayan semt pazarları, vatandaşlara tekstil ürünlerinden mutfak gereçlerine, iç çamaşırdan şarküteriye kadar geniş yelpazede alışveriş imkanı sunuyor. PAZAR YERLERİ KAÇA KADAR AÇIK? Maltepe'de halk pazarları saat 07.00'de kuruluyor ve en geç saat 19.00'a kadar alışveriş yapılabiliyor. Bazı semtlerde pazarların toplanma saati 20.00'ye kadar sarkabiliyor. Pazar yerlerinde ambalajsız satılan yaş sebze ve meyvelerin tüketicilerce temas edilmeden, doğrudan pazarcı esnafı tarafından hijyen koşullarına dikkat edilerek poşetlenmesi ve satışının yapılmasının sağlanması için Maltepe belediye zabıtaları sıklıkla denetim yapıyor. MALTEPE'DE HANGİ GÜN, NEREDE KAÇ SEMT PAZARI VAR? Maltepe'de kurulan pazar yerlerine gitmek; hem ihtiyaçların pratik ve hesaplı bir şekilde karşılanması, hem de eğlenceli esnafı ve hareketli atmosferiyle vatandaşların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Evde ihtiyaç duyabileceğiniz hemen her şeyi halk pazarlarında bulabilmek mümkün.     Maltepe Semt Pazarı / Altayçeşme Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ş. Taner Çelikdemir Sokak, Prof. Sulhi Dönmezer Sokak, Gazipaşa Sokak, Sanayi Sokak, Kiraz Sokak, Çam Sokakta üzerinde kurulmaktadır / MALTEPE MERKEZ / Pazartesi   Bağlarbaşı Pazarı / Refah Sokak / MALTEPE MERKEZ / Çarşamba Tugayyolu Pazarı / Ayhan Sokak / MALTEPE CEVİZLİ / Perşembe Gülensu Pazarı / Ümit Kaftancıoğlu Caddesi / MALTEPE GÜLSUYU /Çarşamba Esenkent Pazarı / Tahsinpaşa Sokak,Gülnar Sokak. / MALTEPE ZÜMRÜTEVLER / Cumartesi Fındıklı Pazarı / Evren Caddesi / MALTEPE BÜYÜKBAKKALKÖY / Pazar Aydınevler Mahallesi / Oğuzhan Caddesi,Adem Yavuz Sokak. / MALTEPE AYDINEVLER / Cumartesi Başıbüyük Pazarı / Acar Sokak,Kaysuk Sokak,Karanfil Sokak. / MALTEPE BÜYÜKBAKKALKÖY / Pazar Gülsuyu Pazarı / Tuncer Sokak,Arı Sokak,Başaçar Sokak. / MALTEPE GÜLSUYU / Pazar Küçükyalı Pazarı / Talatpaşa Sokak,Bostanlar Sokak:Barbaros Sokak,Ahmet Kutsi tecer Sokak,Gümüşcü Sokak,Şevki çavuş Sokak,Cami Sokak,Kültür Sokak / MALTEPE KÜÇÜKYALI / Perşembe    
Maltepe semt pazarları kaça kadar açık? İşte Maltepe pazar yerleri listesi

Maltepe semt pazarları kaça kadar açık?

İşte Maltepe pazar yerleri listesi

 

16 milyon nüfuslu İstanbul'un Maltepe ilçesinin çeşitli mahallerinde her hafta kurulan 10 semt pazarı, vatandaşlara pratik ve hesaplı alışveriş imkanı sağlıyor. Hayat pahalılığının arttığı günlerde halk pazarları yoğun ilgi görüyor. İşte, Maltepe semt pazarları haritası...

Halk pazarlarıMaltepe'de büyük bir ihtiyacı karşılıyor. Taze sebze ve meyveye ulaşabilmeyi, aracı olmadan yerel üreticinin ürününü doğrudan satın alabilmeyi sağlayan semt pazarları, vatandaşlara tekstil ürünlerinden mutfak gereçlerine, iç çamaşırdan şarküteriye kadar geniş yelpazede alışveriş imkanı sunuyor.

PAZAR YERLERİ KAÇA KADAR AÇIK?

Maltepe'de halk pazarları saat 07.00'de kuruluyor ve en geç saat 19.00'a kadar alışveriş yapılabiliyor. Bazı semtlerde pazarların toplanma saati 20.00'ye kadar sarkabiliyor.

Pazar yerlerinde ambalajsız satılan yaş sebze ve meyvelerin tüketicilerce temas edilmeden, doğrudan pazarcı esnafı tarafından hijyen koşullarına dikkat edilerek poşetlenmesi ve satışının yapılmasının sağlanması için Maltepe belediye zabıtaları sıklıkla denetim yapıyor.

MALTEPE'DE HANGİ GÜN, NEREDE KAÇ SEMT PAZARI VAR?

Maltepe'de kurulan pazar yerlerine gitmek; hem ihtiyaçların pratik ve hesaplı bir şekilde karşılanması, hem de eğlenceli esnafı ve hareketli atmosferiyle vatandaşların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Evde ihtiyaç duyabileceğiniz hemen her şeyi halk pazarlarında bulabilmek mümkün.

 

 

Maltepe Semt Pazarı / Altayçeşme Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ş. Taner Çelikdemir Sokak, Prof. Sulhi Dönmezer Sokak, Gazipaşa Sokak, Sanayi Sokak, Kiraz Sokak, Çam Sokakta üzerinde kurulmaktadır / MALTEPE MERKEZ / Pazartesi

 

Bağlarbaşı Pazarı / Refah Sokak / MALTEPE MERKEZ / Çarşamba

Tugayyolu Pazarı / Ayhan Sokak / MALTEPE CEVİZLİ / Perşembe

Gülensu Pazarı / Ümit Kaftancıoğlu Caddesi / MALTEPE GÜLSUYU /Çarşamba

Esenkent Pazarı / Tahsinpaşa Sokak,Gülnar Sokak. / MALTEPE ZÜMRÜTEVLER / Cumartesi

Fındıklı Pazarı / Evren Caddesi / MALTEPE BÜYÜKBAKKALKÖY / Pazar

Aydınevler Mahallesi / Oğuzhan Caddesi,Adem Yavuz Sokak. / MALTEPE AYDINEVLER / Cumartesi

Başıbüyük Pazarı / Acar Sokak,Kaysuk Sokak,Karanfil Sokak. / MALTEPE BÜYÜKBAKKALKÖY / Pazar

Gülsuyu Pazarı / Tuncer Sokak,Arı Sokak,Başaçar Sokak. / MALTEPE GÜLSUYU / Pazar

Küçükyalı Pazarı / Talatpaşa Sokak,Bostanlar Sokak:Barbaros Sokak,Ahmet Kutsi tecer Sokak,Gümüşcü Sokak,Şevki çavuş Sokak,Cami Sokak,Kültür Sokak / MALTEPE KÜÇÜKYALI / Perşembe

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.