Maltepe Spor camiasının acı günü

SPOR 14.07.2021 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2109+ kez okundu.
 

Maltepe Spor camiasının acı günü

Maltepe Spor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. İdealtepe Spor Kulübünde Antrenörlük görevini sürdüren Hüsnü Kurtez hayatını kaybetti.
Maltepe Spor camiasının acı günü Maltepe Spor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. İdealtepe Spor Kulübünde Antrenörlük görevini sürdüren Hüsnü Kurtez hayatını kaybetti.   Acı haberi sosyal medyadan duyuran İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür ,  '' Derin üzüntü içindeyim Bir kardeş gibi Dostum,Arkadaşım Hüsnü Kurtez hocamizi kaybettim Yıllarca prof.oynamış, Amatör olarak Futbol hayatına devam etmiş ve Idealtepe spor kulübünde Antrenör olarak ,görevine ,devam ederken amansız hastalığa kapılarak vefat eden kardeşime Allahtan rahmet,kederli Ailesine sabır diliyorum. Spor camiasının başı sağolsun     ' ifadelerine yer verdi.   Katılımcı Maltepe Gazetesi Ailesi olarak Maltepe ilçemizde Amatör spora ve gençlerimize büyük hizmetleri olmuş Değerli hocamız Hüsnü Kurtez hakka yürümüştür.Değerli hocamıza Allah’tan Rahmet Kurtez Ailesine Baş sağlığı diliyoruz.   Bugün 14 Temmuz Çarşamba günü Esenkent Merkez camiinde ikindi namazına müteakip Feriköy mezarlığında defnedilecektir.
Maltepe Spor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. İdealtepe Spor Kulübünde Antrenörlük görevini sürdüren Hüsnü Kurtez hayatını kaybetti.

Maltepe Spor camiasının acı günü

Maltepe Spor camiası, üzücü bir haberle sarsıldı. İdealtepe Spor Kulübünde Antrenörlük görevini sürdüren Hüsnü Kurtez hayatını kaybetti.
 
Acı haberi sosyal medyadan duyuran İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür , 
'' Derin üzüntü içindeyim
Bir kardeş gibi
Dostum,Arkadaşım
Hüsnü Kurtez hocamizi kaybettim
Yıllarca prof.oynamış, Amatör olarak
Futbol hayatına devam etmiş ve Idealtepe spor kulübünde Antrenör olarak ,görevine ,devam ederken amansız hastalığa kapılarak vefat eden kardeşime Allahtan rahmet,kederli Ailesine sabır diliyorum.
Spor camiasının başı sağolsun     ' ifadelerine yer verdi.
 
Katılımcı Maltepe Gazetesi Ailesi olarak Maltepe ilçemizde Amatör spora ve gençlerimize büyük hizmetleri olmuş Değerli hocamız Hüsnü Kurtez hakka yürümüştür.Değerli hocamıza Allah’tan Rahmet Kurtez Ailesine Baş sağlığı diliyoruz.
 
Bugün 14 Temmuz Çarşamba günü Esenkent Merkez camiinde ikindi namazına müteakip Feriköy mezarlığında defnedilecektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.