MALTEPELİ KADINLARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

KADIN 24.03.2021 - 22:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1714+ kez okundu.
 

MALTEPELİ KADINLARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Maltepeli kadınlar ve LGBT'lilerin  İstanbul Sözleşmesi Hakkındaki Ortak Basın Açıklaması 26 Mart Cuma günü Maltepe meydanında
MALTEPELİ KADINLARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI Maltepeli kadınlar ve LGBT'lilerin  İstanbul Sözleşmesi Hakkındaki Ortak Basın Açıklaması 26 Mart Cuma günü Maltepe meydanında saat 18.30'da  yapacaklar. Türkiye'nin, resmi adı ‘Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi’ olan İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılmasına tepki göstermek amacıyla kadınlar Maltepe'de basın açıklaması düzenleyecekler. İstanbul Sözleşmesi, şiddetin önlenmesi ve şiddet mağdurlarının korunması için devletlere yol haritası çizen ve atılması gereken somut adımlar konusunda kılavuzluk eden uluslararası bir sözleşmedir.Avrupa Konseyi tarafından hazırlanan ve bugüne kadar 45 ülke ve Avrupa Birliği’nin imzaladığı sözleşmeyi ülkemiz ilk imzalayan ve onaylayan ülkedir.  
Maltepeli kadınlar ve LGBT'lilerin  İstanbul Sözleşmesi Hakkındaki Ortak Basın Açıklaması 26 Mart Cuma günü Maltepe meydanında

MALTEPELİ KADINLARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Maltepeli kadınlar ve LGBT'lilerin  İstanbul Sözleşmesi Hakkındaki Ortak Basın Açıklaması 26 Mart Cuma günü Maltepe meydanında saat 18.30'da  yapacaklar.

Türkiye'nin, resmi adı ‘Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi’ olan İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılmasına tepki göstermek amacıyla kadınlar Maltepe'de basın açıklaması düzenleyecekler.

İstanbul Sözleşmesi, şiddetin önlenmesi ve şiddet mağdurlarının korunması için devletlere yol haritası çizen ve atılması gereken somut adımlar konusunda kılavuzluk eden uluslararası bir sözleşmedir.Avrupa Konseyi tarafından hazırlanan ve bugüne kadar 45 ülke ve Avrupa Birliği’nin imzaladığı sözleşmeyi ülkemiz ilk imzalayan ve onaylayan ülkedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.