Maltepeli kadınlar, zumba yaparak form tutuyor

SPOR 04.03.2021 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2142+ kez okundu.
 

Maltepeli kadınlar, zumba yaparak form tutuyor

Maltepeli kadınlar, zumba yaparak form tutuyor Maltepeli kadınların, sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçlaya Maltepe Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü ile kadınlar, pilates  zumba ve yogayla form tutuyor. Her fırsatta çocukları ve gençleri spora teşvik eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın,  başlattığı ücretsiz proje ile Maltepeli kadınlardan büyük ilgi görüyor. Maltepeli kadınların, sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçlayan proje ile kadınlar, pilates,yoga ve zumbayla form tutuyor, spor yapmanın keyfini yaşıyorlar. Maltepe Belediyesi Spor İşleri müdürü Vaner Pekin yaptığı açıklamada ; Ekranda geçirilen her 1 saat obezite riskini 12 artırıyor. Fiziksel olarak aktif olan bireylerin konsantrasyon seviyeleri 9, akademik başarıları ise 8 oranında daha yüksek. Fiziksel ve bedensel gelişimlerimiz için hafta içi ücretsiz düzenlediğimiz Pilates dersimise katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Vücut direncimizi arttırmanın en etkili yöntemlerinden biride düzenli spor yapmaktır dedi.    

Maltepeli kadınlar, zumba yaparak form tutuyor

Maltepeli kadınların, sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçlaya Maltepe Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü ile kadınlar, pilates  zumba ve yogayla form tutuyor.

Her fırsatta çocukları ve gençleri spora teşvik eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın,  başlattığı ücretsiz proje ile Maltepeli kadınlardan büyük ilgi görüyor.

Maltepeli kadınların, sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçlayan proje ile kadınlar, pilates,yoga ve zumbayla form tutuyor, spor yapmanın keyfini yaşıyorlar.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri müdürü Vaner Pekin yaptığı açıklamada ;

Ekranda geçirilen her 1 saat obezite riskini 12 artırıyor. Fiziksel olarak aktif olan bireylerin konsantrasyon seviyeleri 9, akademik başarıları ise 8 oranında daha yüksek. Fiziksel ve bedensel gelişimlerimiz için hafta içi ücretsiz düzenlediğimiz Pilates dersimise katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Vücut direncimizi arttırmanın en etkili yöntemlerinden biride düzenli spor yapmaktır dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.