Maltepespor Beyköy deplasmanından 3 puanla döndü

SPOR 29.11.2021 - 19:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1310+ kez okundu.
 

Maltepespor Beyköy deplasmanından 3 puanla döndü

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL)Maltepespor Ali Yılmaz'ın Beyköy maçında da takımı adına 2 gol kaydederek formunu sürdürdü,attığı gollerle deplasmanda Beyköy’ü 2-1’lik skorla mağlup etti.İlk galibiyetini alan Maltepespor, zirveye yükselişini sürdürdü.
Maltepespor Beyköy deplasmanından 3 puanla döndü    Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL)Maltepespor Ali Yılmaz'ın Beyköy  maçında da takımı adına 2 gol kaydederek formunu sürdürdü,attığı gollerle deplasmanda Beyköy’ü   2-1’lik skorla mağlup etti.İlk galibiyetini alan  Maltepespor, zirveye yükselişini sürdürdü. Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup ekiplerinden Maltepespor, 5. hafta mücadelesinde deplasmanda  Düzce temsilcisi Beyköy spor’un konuğu oldu. Büyük heyecana sahne olan maçın ilk yarısında Ev sahibi ekibin 3. dakikada  1-0 öne geçtiği karşılaşmada ,Ali Yılmaz. ceza sahası dışında topla hareketlendi 18 dışından vurduğu sert şut  ile 35. dakikada gole çevirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Maltepespor, 55. dakikada Ali Yılmaz bir kez daha sahneye çıkarak takımı ve kendisi adına ikinci golü kaydetti ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Zirveye yükselişini sürdüren  Maltepespor’da oyuncular, karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşadı. Maltepespor bu galibiyetle puanını 6’a çıkardı ve 4. sıraya yükseldi. Beyköy ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Maltepespor'un  geçen sezon başında renklerine bağladığı  Ali Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1.Grup’ta  bu sezon 3. kez ağları havalandırdı. çıktığı 3 maçta 3 gol atan Ali Yılmaz bu istatistiğe en az maçta ulaşan, en başarılı futbolcu oldu.  
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL)Maltepespor Ali Yılmaz'ın Beyköy maçında da takımı adına 2 gol kaydederek formunu sürdürdü,attığı gollerle deplasmanda Beyköy’ü 2-1’lik skorla mağlup etti.İlk galibiyetini alan Maltepespor, zirveye yükselişini sürdürdü.

Maltepespor Beyköy deplasmanından 3 puanla döndü

 

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL)Maltepespor Ali Yılmaz'ın Beyköy  maçında da takımı adına 2 gol kaydederek formunu sürdürdü,attığı gollerle deplasmanda Beyköy’ü   2-1’lik skorla mağlup etti.İlk galibiyetini alan  Maltepespor, zirveye yükselişini sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup ekiplerinden Maltepespor, 5. hafta mücadelesinde deplasmanda  Düzce temsilcisi Beyköy spor’un konuğu oldu.

Büyük heyecana sahne olan maçın ilk yarısında Ev sahibi ekibin 3. dakikada  1-0 öne geçtiği karşılaşmada ,Ali Yılmaz. ceza sahası dışında topla hareketlendi 18 dışından vurduğu sert şut  ile 35. dakikada gole çevirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Maltepespor, 55. dakikada Ali Yılmaz bir kez daha sahneye çıkarak takımı ve kendisi adına ikinci golü kaydetti ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Zirveye yükselişini sürdüren  Maltepespor’da oyuncular, karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşadı.

Maltepespor bu galibiyetle puanını 6’a çıkardı ve 4. sıraya yükseldi. Beyköy ise 1 puanla son sırada yer alıyor.

Maltepespor'un  geçen sezon başında renklerine bağladığı  Ali Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1.Grup’ta  bu sezon 3. kez ağları havalandırdı. çıktığı 3 maçta 3 gol atan Ali Yılmaz bu istatistiğe en az maçta ulaşan, en başarılı futbolcu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.