MALTEPESPOR' DA TEKNİK EKİP BELLİ OLDU!

SPOR 12.07.2021 - 12:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1695+ kez okundu.
 

MALTEPESPOR' DA TEKNİK EKİP BELLİ OLDU!

2021-2022 futbol sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak için kolları sıvayan Maltepespor’da, Teknik Direktörlüğe getirilen Hasan Ali Cesur’nun ekibi belli oldu.
MALTEPESPOR' DA TEKNİK EKİP BELLİ OLDU!   2021-2022 futbol sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak için kolları sıvayan Maltepespor’da, Teknik Direktörlüğe getirilen Hasan Ali Cesur’nun ekibi belli oldu.   Teknik Direktör Cesur’nun ekibi belli oldu.   Hasan Ali Cesur yaptığı açıklamada; 1967 Ankara doğumluyum. Futbol hayatıma Maltepesporda başladım.    Antrenörlük hayatıma değişik kulüplerde  çalıştıktan sonra futbolculuk hayatıma başladığım kulübüme teknik direktör olarak  yuvaya geri dönmek ayrı bir onurdur. dedi   Cesur’nun ekibinde Yardımcı Antrenörlüğe Arkın Anafarta getirildi. Kaleci Antrenörü Gökhan Buz olurken, Atletik Performans Antrenörü Orhuncan İlbuğa oldu.   Yardımcı Antrenör Arkın Anafarta 12.02.1978 İstanbul doğumlu İlk öğretim Maltepe Feyzullah ilkokulu Orta ve lise Eğitimi Fenerbahçe Lisesi Üniversite Eğitimi  Niğde üniversitesi Aksaray BESYO mezunu olarak tamamladı. Futbola 1988 yılında Esenkent spor kulübünde başladı.Daha sonra 1992 yılında Fenerbahçe spor kulübüne transfer oldu.5 sene Fenerbahçe altyapısında oynadıktan sonra 1997 yılında Aksaray spora transfer oldu. 2010 yılında Beden Eğitimi öğretmenliğe başladı. Geçtiğimiz son üç yıldır Gülsuyu spor kulübünde antrenör olarak çalışmıştır.   Atletik Performans Antrenörü Orhuncan İlbuğa 1990 tarihi İstanbul doğumlu..Antrenörlüğe 2015 yılında Beşiktaş futbol okulunda başladı. 2018 yılına kadar burada antrenörlüğe devam etti. 2018 yılında Adalarspor A takım antrenörü olarak görev aldı. 2019 yılında Gülsuyu spor kulübüne Atletik Performans antrenörü olarak göreve geldi. 2020 yılında  Küçükyalı Yelken spor kulübünde Atletik Performans antrenörü olarak görev aldı. Bireysel anlamda çalışmalarına da devam ediyor. Şu anda aktif olarak 1.lig 2.lig ve 3.ligde profesyonel liglerde bireysel antrenörlük olarakta görev almakta.   Kaleci Antrenörü Gökhan Buz Lisans eğitimini Marmara Üniversitesinde tamamlanmasının ardından Yüksek Lisansını  Gedik Üniversitesi Hareket ve Antrenman Bilimleri üzerine gerçekleştirdi. 18 yıllık futbol geçmişinin ardından 5 yılı aşkın süredir Kaleci Antrenörlüğü ve Atletik Performans Antrenörlüğü yapmaktadır. Sırasıyla Beykoz 1908 , Sultanbeyli , Ortaçeşme Spor Kulübünde çalıştı. Ayrıca TFF C , TFF B Kaleci , Atletik Performans, Maç Analizi , Çocuk Futbolu belgelerine sahiptir.
2021-2022 futbol sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak için kolları sıvayan Maltepespor’da, Teknik Direktörlüğe getirilen Hasan Ali Cesur’nun ekibi belli oldu.
MALTEPESPOR' DA TEKNİK EKİP BELLİ OLDU!
 
2021-2022 futbol sezonunda şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak için kolları sıvayan Maltepespor’da, Teknik Direktörlüğe getirilen Hasan Ali Cesur’nun ekibi belli oldu.
 
Teknik Direktör Cesur’nun ekibi belli oldu.
 
Hasan Ali Cesur yaptığı açıklamada; 1967 Ankara doğumluyum. Futbol hayatıma Maltepesporda başladım.    Antrenörlük hayatıma değişik kulüplerde  çalıştıktan sonra futbolculuk hayatıma başladığım kulübüme teknik direktör olarak  yuvaya geri dönmek ayrı bir onurdur. dedi
 
Cesur’nun ekibinde Yardımcı Antrenörlüğe Arkın Anafarta getirildi. Kaleci Antrenörü Gökhan Buz olurken, Atletik Performans Antrenörü Orhuncan İlbuğa oldu.
 
Yardımcı Antrenör Arkın Anafarta
12.02.1978 İstanbul doğumlu
İlk öğretim Maltepe Feyzullah ilkokulu
Orta ve lise Eğitimi Fenerbahçe Lisesi
Üniversite Eğitimi
 Niğde üniversitesi Aksaray BESYO mezunu olarak tamamladı.
Futbola 1988 yılında Esenkent spor kulübünde başladı.Daha sonra 1992 yılında Fenerbahçe spor kulübüne transfer oldu.5 sene Fenerbahçe altyapısında oynadıktan sonra 1997 yılında Aksaray spora transfer oldu.
2010 yılında Beden Eğitimi öğretmenliğe başladı.
Geçtiğimiz son üç yıldır Gülsuyu spor kulübünde antrenör olarak çalışmıştır.
 
Atletik Performans Antrenörü Orhuncan İlbuğa
1990 tarihi İstanbul doğumlu..Antrenörlüğe 2015 yılında Beşiktaş futbol okulunda başladı. 2018 yılına kadar burada antrenörlüğe devam etti. 2018 yılında Adalarspor A takım antrenörü olarak görev aldı. 2019 yılında Gülsuyu spor kulübüne Atletik Performans antrenörü olarak göreve geldi. 2020 yılında  Küçükyalı Yelken spor kulübünde Atletik Performans antrenörü olarak görev aldı. Bireysel anlamda çalışmalarına da devam ediyor. Şu anda aktif olarak 1.lig 2.lig ve 3.ligde profesyonel liglerde bireysel antrenörlük olarakta görev almakta.
 
Kaleci Antrenörü Gökhan Buz
Lisans eğitimini Marmara Üniversitesinde tamamlanmasının ardından Yüksek Lisansını  Gedik Üniversitesi Hareket ve Antrenman Bilimleri üzerine gerçekleştirdi.
18 yıllık futbol geçmişinin ardından 5 yılı aşkın süredir Kaleci Antrenörlüğü ve Atletik Performans Antrenörlüğü yapmaktadır. Sırasıyla Beykoz 1908 , Sultanbeyli , Ortaçeşme Spor Kulübünde çalıştı. Ayrıca TFF C , TFF B Kaleci , Atletik Performans, Maç Analizi , Çocuk Futbolu belgelerine sahiptir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.