Maltepespor'nun efsane futbolcusu Ender Yıldır vefat etti!

SPOR 07.10.2021 - 10:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1392+ kez okundu.
 

Maltepespor'nun efsane futbolcusu Ender Yıldır vefat etti!

Maltepespor'nun efsane futbolcusu Ender Yıldır vefat etti!   Futbol yaşamı boyunca Maltepespor'nun formasını giyen ve Maltepespor kulübü yöneticilik görevi de yapan Maltepespor genel kurul üyesi, kaptanı futbolcusu Ender Yıldır'ı kaybetmiş olmanın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Maltepe'mizin ve Türk sporunun efsane ismi  Ender Yıldır  'a Allah'tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm  Maltepespor camiamıza başsağlığı dileriz. (75) (Dün gece 23.45'de tedavi gördüğü Dragos Bezmi Alem Hastanesinde) Hakkın rahmetine kavuştu  Cenazesi Bugün Maltepe Merkez Camisinden Öğle Namazına Müteakip Başıbüyük Mezarlığına Kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine,  başsağlığı diliyoruz.'

Maltepespor'nun efsane futbolcusu Ender Yıldır vefat etti!

 

Futbol yaşamı boyunca Maltepespor'nun formasını giyen ve Maltepespor kulübü yöneticilik görevi de yapan Maltepespor genel kurul üyesi, kaptanı futbolcusu Ender Yıldır'ı kaybetmiş olmanın derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.

Maltepe'mizin ve Türk sporunun efsane ismi  Ender Yıldır  'a Allah'tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm  Maltepespor camiamıza başsağlığı dileriz.

(75) (Dün gece 23.45'de tedavi gördüğü Dragos Bezmi Alem Hastanesinde) Hakkın rahmetine kavuştu  Cenazesi Bugün Maltepe Merkez Camisinden Öğle Namazına Müteakip Başıbüyük Mezarlığına Kaldırılacaktır.

Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine,  başsağlığı diliyoruz.'

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.