Maltepespor’un Yönetiminden Kaymakam Tiryaki’ye ziyaret

YEREL YÖNETİMLER 23.09.2021 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1342+ kez okundu.
 

Maltepespor’un Yönetiminden Kaymakam Tiryaki’ye ziyaret

Maltepespor’un Yönetiminden Kaymakam Tiryaki’ye ziyaret   Maltepespor Başkanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan vekili icra kurulu üyesi İlker Güçlü , Muhasip ve İcra kurulu üyesi Uğur Canayakın, Genel sekreter ve İcra kurulu üyesi Tayfun Köselerden ,Başkan yardımcısı İcra kurulu üyesi Yusuf Polat, Başkan yardımcısı Erdi Akşen, Başkan yardımcısı Evren Ertaş,Başkan yardımcısı Celil Eroğlu, idari menajer Mutlu Çelik Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’yi ziyaret etti. Maltepesporu tekrardan üst liglere çıkarmak için bu göreve geldiklerini ve ellerinden geleni yapma gayretinde olduklarını belirten Maltepespor Kulübü başkanı Mehmet Akarsu, ’Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Sayın Bahri Tiryaki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kulübümüz için neler yapacağımız hakkında kaymakamımıza bilgi verdik. Kaymakamımızın desteklerinin bizim için önemli olduğunu belirttik’ dedi.  Her zaman yanınızdayım Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepespor Kulübü Başkanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduğunu ve destekçileri olacağını belirtti.  Başkan Akarsu, Kaymakam Kaymakam Bahri Tiryaki’ye plaket ile birlikte klüpün filama, bayrak ve formasını taktim etti. 

Maltepespor’un Yönetiminden Kaymakam Tiryaki’ye ziyaret

 

Maltepespor Başkanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan vekili icra kurulu üyesi İlker Güçlü , Muhasip ve İcra kurulu üyesi Uğur Canayakın, Genel sekreter ve İcra kurulu üyesi Tayfun Köselerden ,Başkan yardımcısı İcra kurulu üyesi Yusuf Polat, Başkan yardımcısı Erdi Akşen, Başkan yardımcısı Evren Ertaş,Başkan yardımcısı Celil Eroğlu, idari menajer Mutlu Çelik Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’yi ziyaret etti.

Maltepesporu tekrardan üst liglere çıkarmak için bu göreve geldiklerini ve ellerinden geleni yapma gayretinde olduklarını belirten Maltepespor Kulübü başkanı Mehmet Akarsu, ’Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Sayın Bahri Tiryaki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kulübümüz için neler yapacağımız hakkında kaymakamımıza bilgi verdik.
Kaymakamımızın desteklerinin bizim için önemli olduğunu belirttik’ dedi. 

Her zaman yanınızdayım

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepespor Kulübü Başkanı Mehmet Akarsu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduğunu ve destekçileri olacağını belirtti. 

Başkan Akarsu, Kaymakam Kaymakam Bahri Tiryaki’ye plaket ile birlikte klüpün filama, bayrak ve formasını taktim etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.