MEMLEKET PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BULUŞTU

SİYASİ PARTİLER 29.11.2021 - 07:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2699+ kez okundu.
 

MEMLEKET PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BULUŞTU

Memleket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Yerel Basın Mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Düzenlenen kahvaltı programına İstanbul İl başkanı Ertuğrul Gülsever, Maltepe ilçe başkanı Nilgül Özvardar, Parti Meclisi üyeleri Zeki Çakır, Yunus Can, Atila Aytaç, Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Güneş, İstanbul 1. Bölge Sorumlusu Nihat Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Ömer Lütfü Somun, İl Yöneticisi Birol Durhan,
MEMLEKET PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BULUŞTU   Memleket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Yerel Basın Mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Düzenlenen kahvaltı programına İstanbul  İl başkanı Ertuğrul Gülsever, Maltepe ilçe başkanı Nilgül Özvardar, Parti Meclisi üyeleri Zeki Çakır, Yunus Can, Atila Aytaç, Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Güneş, İstanbul 1. Bölge Sorumlusu Nihat Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Ömer Lütfü Somun, İl Yöneticisi Birol Durhan,  ve ilçe yönetim kurulu  üyelerinin de katıldığı toplantıda yerel medya mensupları ile tanışmanın yanı sıra medyanın sorunlarını da tartışıldı. İl Başkanı Ertuğrul Gülsever bu toplantıda siyasi açıklama yapmak yerine basının sorunlarını gazetecilerle konuşmak istediklerini söyledi. Bölgede görev yapan gazetecilerden sorunları dinleyen Ertuğrul Gülsever, İl Genel Meclisi ve İBB Meclisi’nde 10 yıl süreyle grup başkan vekilliği yaptığını hatırlatarak, yerel basının sorunlarını yakından bildiğini vurgularken şunları söyledi; “Günümüzde gerek merkezi yönetim, gerekse belediyelerde iktidar olan muhalefet partilerinin kendi yandaş basınlarını oluşturduklarını ve bunun da basın özgürlüğüne önemli ölçüde darbe vurduğunu çok net şekilde görüyoruz” dedi. Basına desteğin kurumsal hale getirilmesinin ve yöneticilerin inisiyatifine bırakılmamasının şart olduğunu da vurguladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 28 Ekim’deki Maltepe ziyaretiyle ilgili de konuşan Gülsever, “Genel başkanımız daha önce Beşçeşmeler’de yapılan Cumhuriyet kutlamalarını bildiği için yine aynı yerde kutlamak istedi ama Kaymakam’ın pandemi gerekçesiyle izin vermemesi nedeniyle kutlama yapılamadı. Ama bir gece önce bütün eğlence merkezlerinin açık olduğunu pandemi nedeniyle herhangi bir kısıtlama yapılmadığını biliyoruz. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.Maltepe'de yayın yapan Yerel Gazete temsilcileri geniş katılım sağladı. Gazetemizi temsilen imiyaz sahibi Melek Köselerden katılım sağladı.  
Memleket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Yerel Basın Mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Düzenlenen kahvaltı programına İstanbul İl başkanı Ertuğrul Gülsever, Maltepe ilçe başkanı Nilgül Özvardar, Parti Meclisi üyeleri Zeki Çakır, Yunus Can, Atila Aytaç, Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Güneş, İstanbul 1. Bölge Sorumlusu Nihat Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Ömer Lütfü Somun, İl Yöneticisi Birol Durhan,

MEMLEKET PARTİSİ MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI BASINLA BULUŞTU

 

Memleket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Yerel Basın Mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Düzenlenen kahvaltı programına İstanbul  İl başkanı Ertuğrul Gülsever, Maltepe ilçe başkanı Nilgül Özvardar, Parti Meclisi üyeleri Zeki Çakır, Yunus Can, Atila Aytaç, Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Güneş, İstanbul 1. Bölge Sorumlusu Nihat Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Ömer Lütfü Somun, İl Yöneticisi Birol Durhan,  ve ilçe yönetim kurulu  üyelerinin de katıldığı toplantıda yerel medya mensupları ile tanışmanın yanı sıra medyanın sorunlarını da tartışıldı.

İl Başkanı Ertuğrul Gülsever bu toplantıda siyasi açıklama yapmak yerine basının sorunlarını gazetecilerle konuşmak istediklerini söyledi.

Bölgede görev yapan gazetecilerden sorunları dinleyen Ertuğrul Gülsever, İl Genel Meclisi ve İBB Meclisi’nde 10 yıl süreyle grup başkan vekilliği yaptığını hatırlatarak, yerel basının sorunlarını yakından bildiğini vurgularken şunları söyledi;

“Günümüzde gerek merkezi yönetim, gerekse belediyelerde iktidar olan muhalefet partilerinin kendi yandaş basınlarını oluşturduklarını ve bunun da basın özgürlüğüne önemli ölçüde darbe vurduğunu çok net şekilde görüyoruz” dedi.

Basına desteğin kurumsal hale getirilmesinin ve yöneticilerin inisiyatifine bırakılmamasının şart olduğunu da vurguladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 28 Ekim’deki Maltepe ziyaretiyle ilgili de konuşan Gülsever, “Genel başkanımız daha önce Beşçeşmeler’de yapılan Cumhuriyet kutlamalarını bildiği için yine aynı yerde kutlamak istedi ama Kaymakam’ın pandemi gerekçesiyle izin vermemesi nedeniyle kutlama yapılamadı. Ama bir gece önce bütün eğlence merkezlerinin açık olduğunu pandemi nedeniyle herhangi bir kısıtlama yapılmadığını biliyoruz. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.Maltepe'de yayın yapan Yerel Gazete temsilcileri geniş katılım sağladı. Gazetemizi temsilen imiyaz sahibi Melek Köselerden katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.