Meteoroloji tarih verdi

MAHALLELERİMİZ 11.01.2021 - 08:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1824+ kez okundu.
 

Meteoroloji tarih verdi

Meteoroloji tarih verdi: İstanbul’da karla karışık yağmur etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İstanbul'da 15 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma günü en düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın da 6 olacağı öngörülüyor.
Meteoroloji tarih verdi   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İstanbul'da 15 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma günü en düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın da 6 olacağı öngörülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 11- 17 Ocak 2021 tarihlerine ait haftalık hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji’nin açıklamasına göre, hava sıcaklığının Pazartesi ve Salı günleri kuzey, iç ve batı kesimlerde artarak mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerine çıkması ancak Çarşamba gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak hızla azalması ve hafta sonuna doğru mevsim normalleri civarına iç ve batı kesimlerde yer yer altına inmesi bekleniyor. İSTANBUL’DA KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR Meteoroloji’nin internet sitesinde yer alan tahminlere göre, İstanbul’da 15 Ocak 2021 Cuma günü karla karışık yağmur bekleniyor. Tahminlere göre, 15 Ocak’ta en düşük hava sıcaklığı 1, en yüksek ise 6 derece olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “14 Ocak ve sonrasındaki günlerde, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk ve yağışlı kış koşullarının yaşanmaya başlaması bekleniyor” denilmişt i  
Meteoroloji tarih verdi: İstanbul’da karla karışık yağmur etkili olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İstanbul'da 15 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma günü en düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın da 6 olacağı öngörülüyor.

Meteoroloji tarih verdi

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, İstanbul'da 15 Ocak Cuma günü karla karışık yağmur bekleniyor. Cuma günü en düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın da 6 olacağı öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 11- 17 Ocak 2021 tarihlerine ait haftalık hava durumu tahminlerini paylaştı.

Meteoroloji’nin açıklamasına göre, hava sıcaklığının Pazartesi ve Salı günleri kuzey, iç ve batı kesimlerde artarak mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerine çıkması ancak Çarşamba gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak hızla azalması ve hafta sonuna doğru mevsim normalleri civarına iç ve batı kesimlerde yer yer altına inmesi bekleniyor.

İSTANBUL’DA KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji’nin internet sitesinde yer alan tahminlere göre, İstanbul’da 15 Ocak 2021 Cuma günü karla karışık yağmur bekleniyor.

Tahminlere göre, 15 Ocak’ta en düşük hava sıcaklığı 1, en yüksek ise 6 derece olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “14 Ocak ve sonrasındaki günlerde, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk ve yağışlı kış koşullarının yaşanmaya başlaması bekleniyor” denilmişt

i

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.