MHP’den belediyelere hizmet damgalı pasaport mesajı

19.04.2021 - 21:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1839+ kez okundu.
 

MHP’den belediyelere hizmet damgalı pasaport mesajı

MHP’den belediyelere hizmet damgalı pasaport mesajı AK Parti'li Yeşilyurt Belediyesi tarafından Almanya'ya gönderilen ve geri dönmeyen kişilerin olduğu ortaya çıkınca, İçişleri Bakanlığı tarafından belediyelerde 'gri pasaport' soruşturması başlatıldı.   Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Belediyelerde Hizmet Damgalı Pasaport verilmesi ile ilgili Belediye Başkanlarına yazılı açıklamada bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın açıklaması şu şekilde; ”Belediyeler aracılığıyla kamu görevlisi olmayan kişilere hizmet damgalı pasaport düzenlenerek yurt dışına çıkış yapmalarının sağlandığına yönelik bazı iddialar son zamanlarda kamuoyunun gündemine gelmiş, İçişleri Bakanlığı da aynı meseleyle ilgili müfettiş görevlendirerek soruşturma başlatmıştır. Bakanlık, konuya ilişkin açıklamasında, “belediyeler aracılığıyla, kamu görevlisi olmayanlara hizmet damgalı pasaport düzenlenmesi uygulamasının yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar durdurulduğunu” belirtmiştir. Bu kapsamda gereken hassasiyetin gösterilmesini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

MHP’den belediyelere hizmet damgalı pasaport mesajı

AK Parti'li Yeşilyurt Belediyesi tarafından Almanya'ya gönderilen ve geri dönmeyen kişilerin olduğu ortaya çıkınca, İçişleri Bakanlığı tarafından belediyelerde 'gri pasaport' soruşturması başlatıldı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Belediyelerde Hizmet Damgalı Pasaport verilmesi ile ilgili Belediye Başkanlarına yazılı açıklamada bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın açıklaması şu şekilde;

”Belediyeler aracılığıyla kamu görevlisi olmayan kişilere hizmet damgalı pasaport düzenlenerek yurt dışına çıkış yapmalarının sağlandığına yönelik bazı iddialar son zamanlarda kamuoyunun gündemine gelmiş, İçişleri Bakanlığı da aynı meseleyle ilgili müfettiş görevlendirerek soruşturma başlatmıştır.

Bakanlık, konuya ilişkin açıklamasında, “belediyeler aracılığıyla, kamu görevlisi olmayanlara hizmet damgalı pasaport düzenlenmesi uygulamasının yeni bir düzenleme yapılıncaya kadar durdurulduğunu” belirtmiştir.

Bu kapsamda gereken hassasiyetin gösterilmesini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.