Muğla'da kız arkadaşını boğdu, Maltepe'de Polise teslim oldu

POLİS & ADLİYE 31.10.2019 - 10:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1185+ kez okundu.
 

Muğla'da kız arkadaşını boğdu, Maltepe'de Polise teslim oldu

Muğla'da kız arkadaşını boğdu, Maltepe'de Polise teslim oldu Villada dehşet... Muğla'da kız arkadaşını boğdu, Maltepe'de teslim oldu İstanbul Maltepe Polis Merkezine teslim olan bir şüpheli, Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı kız arkadaşını boğduğunu ileri sürdü. MALTEPE'DE POLİSE TESLİM OLDU Olayın ardından Hasan Aydın, İstanbul'a gitti. Aydın, dün Maltepe Polis Merkezi'ne giderek, Asena Ercan'ı elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf edip, teslim oldu. Hasan A.'nın polise verdiği ifadesinde, Asena ile kaldığım villada 28 Ekim gecesi içki içtik. Aramızda tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle tartışmamız kavgaya dönüştü. Sinirlerime hakim olamayıp, boğazını sıkarak, öldürdüm.  dedi. VİLLADA CESEDİ BULUNDU Bunun üzerine polis, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçti. Hasan Aydın'ın Ölüdeniz Mahallesi, Ovacık mevkisindeki villasına giden jandarma ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde ikinci katta Asena Ercan’ın cesediyle karşılaştı. Herhangi bir iş yapmadığı belirtilen Asena Ercan’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Muğla'da kız arkadaşını boğdu, Maltepe'de Polise teslim oldu

Villada dehşet... Muğla'da kız arkadaşını boğdu, Maltepe'de teslim oldu

İstanbul Maltepe Polis Merkezine teslim olan bir şüpheli, Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı kız arkadaşını boğduğunu ileri sürdü.

MALTEPE'DE POLİSE TESLİM OLDU

Olayın ardından Hasan Aydın, İstanbul'a gitti. Aydın, dün Maltepe Polis Merkezi'ne giderek, Asena Ercan'ı elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf edip, teslim oldu. Hasan A.'nın polise verdiği ifadesinde, Asena ile kaldığım villada 28 Ekim gecesi içki içtik. Aramızda tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle tartışmamız kavgaya dönüştü. Sinirlerime hakim olamayıp, boğazını sıkarak, öldürdüm.  dedi.

VİLLADA CESEDİ BULUNDU

Bunun üzerine polis, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçti. Hasan Aydın'ın Ölüdeniz Mahallesi, Ovacık mevkisindeki villasına giden jandarma ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde ikinci katta Asena Ercan’ın cesediyle karşılaştı.

Herhangi bir iş yapmadığı belirtilen Asena Ercan’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.