Muhtar Möröy'den Kadınlara Özel Erken Yılbaşı Partisi

KADIN 27.12.2019 - 23:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 911+ kez okundu.
 

Muhtar Möröy'den Kadınlara Özel Erken Yılbaşı Partisi

Muhtar Möröy'den Kadınlara Özel Erken Yılbaşı Partisi       Maltepe Çınar Mahallesi muhtarı Ayşem Möröy mahallede oturan kadınlara yönelik erken yılbaşı partisi düzenledi. Maltepe Barbun Balık Restaurant'ta erken yılbaşı kutlama yemeğine ilgi oldukça fazlaydı. Maltepe'nin diğer mahallelerinden de katılımın  olduğunun gözlendiği gecede bir konuşma yapan  muhtar Ayşem Möröy  başta mahallesine olmak üzere Maltepeli le re  ülke halkına ve dünyaya  2020 de Barış temennisinde bulundu.     Muhtar Möröy "  Ülke genelindeki şehirlere,,doğa ve turistik yerlere  düzenlediğimiz gezilere, önemli gün ve haftalarda yaptığımız gecelere,yemeklere  gösterdiğiniz  ilgi ve katılımlarınıza teşekkür ederim. Bir yıl boyunca birlikte gezdik,gördük,bilgilendik,eğlendik. Yılbaşı kutlamasını da birlikte yapalım istedim.  Etkinliklerimize katılımlar çığ gibi büyüyor. Çınar mahallesinin komşu mahallelerinden de katılımların olması  sevindirici. 2020 yılını da birlikte   omuz omuza yan yana karşılayalım istedim.  2020  yılının hepinize önce sağlık, mutluluk,huzur getirmesini en önemlisi  mahalleme,Maltepemize,ülkemize barış getirmesini dilerim.  "dedi. Daha sonra canlı müzik eşliğinde şarkılara eşlik etti. Oryantal şovun da bulunduğu gecede Çınar mahallesi kadınları,şıklık ve zarafette de birbirleriyle yarıştıkları gözlendi kadınlar dans edip gönüllerince eğlendi.       

Muhtar Möröy'den Kadınlara Özel Erken Yılbaşı Partisi

   
 
Maltepe Çınar Mahallesi muhtarı Ayşem Möröy mahallede oturan kadınlara yönelik erken yılbaşı partisi düzenledi.
Maltepe Barbun Balık Restaurant'ta erken yılbaşı kutlama yemeğine ilgi oldukça fazlaydı.
Maltepe'nin diğer mahallelerinden de katılımın  olduğunun gözlendiği gecede bir konuşma yapan  muhtar Ayşem Möröy  başta mahallesine olmak üzere Maltepeli le re  ülke halkına ve dünyaya  2020 de Barış temennisinde bulundu.
 
 
Muhtar Möröy "  Ülke genelindeki şehirlere,,doğa ve turistik yerlere  düzenlediğimiz gezilere, önemli gün ve haftalarda yaptığımız gecelere,yemeklere  gösterdiğiniz  ilgi ve katılımlarınıza teşekkür ederim. Bir yıl boyunca birlikte gezdik,gördük,bilgilendik,eğlendik. Yılbaşı kutlamasını da birlikte yapalım istedim. 
Etkinliklerimize katılımlar çığ gibi büyüyor. Çınar mahallesinin komşu mahallelerinden de katılımların olması  sevindirici. 2020 yılını da birlikte   omuz omuza yan yana karşılayalım istedim. 
2020  yılının hepinize önce sağlık, mutluluk,huzur getirmesini en önemlisi  mahalleme,Maltepemize,ülkemize barış getirmesini dilerim.  "dedi.
Daha sonra canlı müzik eşliğinde şarkılara eşlik etti. Oryantal şovun da bulunduğu gecede Çınar mahallesi kadınları,şıklık ve zarafette de birbirleriyle yarıştıkları gözlendi kadınlar dans edip gönüllerince eğlendi.   
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.