Mutlu Çelik Maltepespor'da  İdari Menajer Oldu!

SPOR 13.07.2021 - 21:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1335+ kez okundu.
 

Mutlu Çelik Maltepespor'da  İdari Menajer Oldu!

Mutlu Çelik Maltepespor'da  İdari Menajer Oldu!   Maltepespor Kulübü Futbol Takımında idari menajerlik görevine Futbolculuk kariyerinde Marmarisspor, Muğlaspor, Maraşspor, Adanaspor,Gençlerbirliği, Göztepe, Söke, Bucaspor futbol oynayan  Süper Lig Hakemi Mutlu Çelik  getirildi.   Maltepe'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarının karşısına Mutlu Çelik ile birlikte çıkan Maltepespor Kulüp Başkanı Mehmet Akarsu, Başkan vekili ,İcra Kurulu Üyesi İlker Güçlü, Muhasip,Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi UğurCanayakın, GenelSekreter,Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Tayfun Köselerden ,Hentbol Şube Sorumlusu Evren Ertaş,As Başkan Anıl Çiçek katılım sağladılar BAŞKAN AKARSU AÇIKLADI "Eski Süper Lig Hakemi Mutlu Çelik  yönetim kurulu olarak idari menajerlik ve Başkan Danışmanı görevine getirdik" dedi. Çelik'e yeni görevinde başarılar dileyen Akarsu, "İnşallah Futbol oynadığı Takımlarda ve Süper Lig Hakemi olarak  gösterdiği başarıyı burada da gösterecek, bundan eminiz. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Onun başarısı, hepimizin başarısı olacak" diye konuştu. Mutlu Çelik ise açıklamasında, "Hayırlısı olsun. Görevi bana verenlere, başta başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette 100 yıllık Maltepespor'da alınan her görevin sorumluluğu çok büyük. Bunun bilincindeyim. Bugünden itibaren çalışmalara da başlıyorum. Artık gecemiz ve gündüzümüz Maltepespor için" şeklinde konuştu.  

Mutlu Çelik Maltepespor'da  İdari Menajer Oldu!

 

Maltepespor Kulübü Futbol Takımında idari menajerlik görevine Futbolculuk kariyerinde Marmarisspor, Muğlaspor, Maraşspor, Adanaspor,Gençlerbirliği, Göztepe, Söke, Bucaspor futbol oynayan  Süper Lig Hakemi Mutlu Çelik  getirildi.

 

Maltepe'de bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarının karşısına Mutlu Çelik ile birlikte çıkan Maltepespor Kulüp Başkanı Mehmet Akarsu, Başkan vekili ,İcra Kurulu Üyesi İlker Güçlü, Muhasip,Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi UğurCanayakın, GenelSekreter,Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Tayfun Köselerden ,Hentbol Şube Sorumlusu Evren Ertaş,As Başkan Anıl Çiçek katılım sağladılar

BAŞKAN AKARSU AÇIKLADI

"Eski Süper Lig Hakemi Mutlu Çelik  yönetim kurulu olarak idari menajerlik ve Başkan Danışmanı görevine getirdik" dedi.

Çelik'e yeni görevinde başarılar dileyen Akarsu, "İnşallah Futbol oynadığı Takımlarda ve Süper Lig Hakemi olarak  gösterdiği başarıyı burada da gösterecek, bundan eminiz. Kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Onun başarısı, hepimizin başarısı olacak" diye konuştu.

Mutlu Çelik ise açıklamasında, "Hayırlısı olsun. Görevi bana verenlere, başta başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette 100 yıllık Maltepespor'da alınan her görevin sorumluluğu çok büyük. Bunun bilincindeyim. Bugünden itibaren çalışmalara da başlıyorum. Artık gecemiz ve gündüzümüz Maltepespor için" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.