Palmiye Ayakkabı veda ediyor 

EKONOMİ 25.07.2020 - 06:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1759+ kez okundu.
 

Palmiye Ayakkabı veda ediyor 

Palmiye Ayakkabı veda ediyor   Maltepe Feyzullah Caddesi’nde yıllardır Maltepelilere hizmet eden , Vedat Şentürk’ün sahibi olduğu Palmiye Ayakkabı ve Terlik, pazar günü Maltepelilere veda ediyor. Kapanış nedeniyle müzikli bir program düzenleyen Vedat Şentürk, “33 yıldır Maltepe’de büyük bir gururla esnaflık yaptım. Bu zaman içinde sattığım ürünlerden şikayet gelmemesi için büyük özen gösterdim ve Maltepeli vatandaşlarla cok güzel ilişkiler içinde oldum. Sağlık sorunlarım nedeniyle ticaret hayatımı sonlandırıyorum. Vedayı da işyerimin önünde müzikli bir programla yapmak istedim. Tüm arkadaş, dost ve müşterilerimi veda programıma bekliyorum” dedi. Palmiye Ayakkabı ve Terlik, pazar günü yapılacak veda programının ardından 4 Ağustos’a kadar devam edecek. Kapanış nedeniyle düzenlenen indiim kampanyası da devam ediyor. Spor ayakkabılar 20 ve 30 TL’den satılırken, terliklerde 5 lira ile 20 lira arasında değişen fiyatlar tüketicileri bekliyor

Palmiye Ayakkabı veda ediyor 

 Maltepe Feyzullah Caddesi’nde yıllardır Maltepelilere hizmet eden , Vedat Şentürk’ün sahibi olduğu Palmiye Ayakkabı ve Terlik, pazar günü Maltepelilere veda ediyor.

Kapanış nedeniyle müzikli bir program düzenleyen Vedat Şentürk, “33 yıldır Maltepe’de büyük bir gururla esnaflık yaptım. Bu zaman içinde sattığım ürünlerden şikayet gelmemesi için büyük özen gösterdim ve Maltepeli vatandaşlarla cok güzel ilişkiler içinde oldum. Sağlık sorunlarım nedeniyle ticaret hayatımı sonlandırıyorum. Vedayı da işyerimin önünde müzikli bir programla yapmak istedim. Tüm arkadaş, dost ve müşterilerimi veda programıma bekliyorum” dedi.

Palmiye Ayakkabı ve Terlik, pazar günü yapılacak veda programının ardından 4 Ağustos’a kadar devam edecek.

Kapanış nedeniyle düzenlenen indiim kampanyası da devam ediyor.

Spor ayakkabılar 20 ve 30 TL’den satılırken, terliklerde 5 lira ile 20 lira arasında değişen fiyatlar tüketicileri bekliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.