Resmi Gazete'de yayımlandı! Özel okullara KDV indirimi

EĞİTİM 30.08.2020 - 09:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2212+ kez okundu.
 

Resmi Gazete'de yayımlandı! Özel okullara KDV indirimi

Resmi Gazete'de yayımlandı! Özel okullara KDV indirimi   Özel okullarda yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirildi. İndirim 1 Eylül 2020-30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Özel okullarda KDV değişikliğini içeren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, özel okullarda yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirildi, özel üniversiteler için de geçerli olacak İndirim 1 Eylül 2020-30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Böylece salgın döneminde genel anlamda özel sektöre verilen desteklerin devamı mahiyetinde üniversiteler de dahil olmak üzere eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce bu alanda faaliyette bulunan mükelleflerin KDV oranları indirilerek, aradaki farkın velilere olumlu yansıması amaçlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Özel okullara KDV indirimi

 

Özel okullarda yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirildi. İndirim 1 Eylül 2020-30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacak.

Özel okullarda KDV değişikliğini içeren karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, özel okullarda yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirildi, özel üniversiteler için de geçerli olacak İndirim 1 Eylül 2020-30 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacak.

Böylece salgın döneminde genel anlamda özel sektöre verilen desteklerin devamı mahiyetinde üniversiteler de dahil olmak üzere eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce bu alanda faaliyette bulunan mükelleflerin KDV oranları indirilerek, aradaki farkın velilere olumlu yansıması amaçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.