Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk

KÜLTÜR-SANAT 19.07.2020 - 05:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2328+ kez okundu.
 

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk 1980 yılında Üsküdar’da doğan sanatçı, Kadıköy’de büyüdü. Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk 1980 yılında Üsküdar’da doğan sanatçı, Kadıköy’de büyüdü. Ailesi Rumeli kökenli olan Cüneyt Şentürk Balkan dillerine hâkimiyeti sebebi ile 5 dilde balkan müziği yapıyor.. 2010'da menka şarkısı en iyi şarkı seçildi. 2012'de Denize Gidelim albümü ile "yılın en iyi albümü" ve Rumeli tv de sunduğu "Balkan Express" programı "yılın en iyi tv programı ödülü" aldı. 2014 Abre Çiço şarkısı yılın en iyi Rumeli şarkısı seçildi. 2015'te yaptığı 2 ayrı pop şarkısı "Ölümsüz Aşk" ve "Cancağızım" eserleri ile pop müziğine damgasını vurdu ve tam not aldı. 2016'da  "Rumeli Trakya Folk" albümü binlerce satışı ile 25 şarkı hazırlayarak zoru başardı ve yine ödülün sahibi oldu. 2018 yılında Gelinle Damat Maşallah şarkısı ve 8 şarkılık albümü ile yine sevenlerine çok güzel bir yapıt sundu. Binlerce satışı olan albümün'de Arnavutça "Nuse Maşallah" şarkısı ile ödül aldı. 2019 yılında "Hopsa" albümü ile "Barış Festivalinde" 13 ülke tarafından Türkiye'yi  temsilen "En İyi Rumeli müziği sanatçısı ödülü" almanın haklı onurunu  taşıyan Cüneyt Şentürk, 25 yıldır müzikle iç içe ve başarısını ödüllerle taçlandırıyor.. "Rumeli tv" ve çeşitli Ulusal kanallardaki 15 senedir tv program  tecrübesi , geniş repertuarı  ile   katıldığı tüm organizasyonlarda  müthiş sahne performansı  sanatçıyı,  Rumeli Balkan  Trakya camiasında milyonlarca hayranı ile buluşturdu. Türkiye’nin her bölgesinden geniş topluma hitap eden sanatçı sevenleri ile kucaklaştırmaktadır.. Müzik kariyeri boyunca   9 solo albümü , 5 single çalışması olan sevilen sanatçı Cüneyt Şentürk, 6. Single çalışması olan   "YAŞA BANA BE" ile başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. 2020 yılı itibariyle müzik ve film yapımcı belgesi aldıktan sonra 2012 yılında kurduğu kendi şirketi  EGC PRODÜKSİYON etiketiyle  tüm dijital platformlarda  yerini almaya hazırlanıyor.

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk 1980 yılında Üsküdar’da doğan sanatçı, Kadıköy’de büyüdü.

Rumeli Sanatçısı Cüneyt Şentürk 1980 yılında Üsküdar’da doğan sanatçı, Kadıköy’de büyüdü.

Ailesi Rumeli kökenli olan Cüneyt Şentürk Balkan dillerine hâkimiyeti sebebi ile 5 dilde balkan müziği yapıyor..

2010'da menka şarkısı en iyi şarkı seçildi. 2012'de Denize Gidelim albümü ile "yılın en iyi albümü" ve Rumeli tv de sunduğu

"Balkan Express" programı "yılın en iyi tv programı ödülü" aldı.

2014 Abre Çiço şarkısı yılın en iyi Rumeli şarkısı seçildi.

2015'te yaptığı 2 ayrı pop şarkısı "Ölümsüz Aşk" ve "Cancağızım" eserleri ile pop müziğine damgasını vurdu ve tam not aldı.

2016'da  "Rumeli Trakya Folk" albümü binlerce satışı ile 25 şarkı hazırlayarak zoru başardı ve yine ödülün sahibi oldu.

2018 yılında Gelinle Damat Maşallah şarkısı ve 8 şarkılık albümü ile yine sevenlerine çok güzel bir yapıt sundu.

Binlerce satışı olan albümün'de

Arnavutça "Nuse Maşallah" şarkısı ile ödül aldı. 2019 yılında "Hopsa" albümü ile "Barış Festivalinde" 13 ülke tarafından Türkiye'yi  temsilen "En İyi Rumeli müziği sanatçısı ödülü" almanın haklı onurunu  taşıyan

Cüneyt Şentürk, 25 yıldır müzikle iç içe ve başarısını ödüllerle taçlandırıyor..

"Rumeli tv" ve çeşitli Ulusal kanallardaki 15 senedir tv program  tecrübesi , geniş repertuarı  ile   katıldığı tüm organizasyonlarda  müthiş sahne performansı  sanatçıyı,  Rumeli Balkan  Trakya camiasında milyonlarca hayranı ile buluşturdu.

Türkiye’nin her bölgesinden geniş topluma hitap eden sanatçı sevenleri ile kucaklaştırmaktadır..

Müzik kariyeri boyunca   9 solo albümü , 5 single çalışması olan sevilen sanatçı Cüneyt Şentürk,

6. Single çalışması olan   "YAŞA BANA BE" ile başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

2020 yılı itibariyle müzik ve film yapımcı belgesi aldıktan sonra 2012 yılında kurduğu kendi şirketi  EGC PRODÜKSİYON etiketiyle  tüm dijital platformlarda  yerini almaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.