‘Sanata Sarılan Zamanlar’a İsmail Saymaz konuk oldu

KÜLTÜR-SANAT 17.04.2020 - 12:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1464+ kez okundu.
 

‘Sanata Sarılan Zamanlar’a İsmail Saymaz konuk oldu

‘Sanata Sarılan Zamanlar’a İsmail Saymaz konuk oldu Maltepe Belediyesi korona virüsüne karşı kültür-sanat dünyasının ünlü isimlerini sanal ortamda vatandaşların evlerine konuk ediyor. Gazeteci Barış İnce, "Sanata Sarılan Zamanlar" programının ikincisinde gazeteci-yazar İsmail Saymaz'ı konuk etti. Program, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın instagram hesabından ve YouTube kanalından canlı yayımlandı. Gazetecilik çalışmalarıyla pek çok ödüle layık görülen Saymaz, Barış İnce’nin gazeteciliğe ve yazdığı kitaplara dair sorularını yanıtladı. Gündemi de değerlendiren İsmail Saymaz, infaz yasasını eleştirirken, korona virüsle ilgili alınan tedbirler ve gazetelerin girdiği ekonomik dar boğaza da dikkat çekti. İhtiyaç dışında evden dışarı çıkmadığını belirten Saymaz, günlerini radyo programı ve kitap hazırlığıyla geçirdiğini anlattı. Öyküler de yazdığını paylaşan Saymaz, nisan ayında çıkacak “Balkon Sefası” isimli Erzurum-Rize öykülerini kaleme aldığı kitabının virüs nedeniyle basımının ertelendiğini söyledi. 

‘Sanata Sarılan Zamanlar’a İsmail Saymaz konuk oldu

Maltepe Belediyesi korona virüsüne karşı kültür-sanat dünyasının ünlü isimlerini sanal ortamda vatandaşların evlerine konuk ediyor. Gazeteci Barış İnce, "Sanata Sarılan Zamanlar" programının ikincisinde gazeteci-yazar İsmail Saymaz'ı konuk etti. Program, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın instagram hesabından ve YouTube kanalından canlı yayımlandı. Gazetecilik çalışmalarıyla pek çok ödüle layık görülen Saymaz, Barış İnce’nin gazeteciliğe ve yazdığı kitaplara dair sorularını yanıtladı. Gündemi de değerlendiren İsmail Saymaz, infaz yasasını eleştirirken, korona virüsle ilgili alınan tedbirler ve gazetelerin girdiği ekonomik dar boğaza da dikkat çekti. İhtiyaç dışında evden dışarı çıkmadığını belirten Saymaz, günlerini radyo programı ve kitap hazırlığıyla geçirdiğini anlattı.
Öyküler de yazdığını paylaşan Saymaz, nisan ayında çıkacak “Balkon Sefası” isimli Erzurum-Rize öykülerini kaleme aldığı kitabının virüs nedeniyle basımının ertelendiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.