Sezon başladı! İşte ilk fiyatlar...

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2015 - 13:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2234+ kez okundu.
 

Sezon başladı! İşte ilk fiyatlar...

Sezon başladı! İşte ilk fiyatlar... Güney Marmara'nın en önemli balıkçılık merkezlerinden Bandırma Körfezi'nde hamsi bereketi yaşanıyor.   4,5 ay süren av yasağının sonuna gelindiğini belirterek, balık sezonunun ilk gününde hale hamsi, uskumru, çinekop ve sardalya getirildiğini belirtti. Bereketli bir sezon başlangıcı olduğunu ifade eden Işık, "Öncelikle balıkçı arkadaşlarımıza kazasız belasız bir sezon diliyorum. Fiyatlar güzel, gelen hamsi kasası 100 lira, 200 lira uskumru, bu şekilde giderse vatandaş ucuz balık yer" diye konuştu. Bandırma ve Çevresi Balık Komisyoncuları Derneği Başkanı Harun Önen de bölgede etkili olan fırtınadan dolayı balıkçıların avlanmaya gece saatlerinde çıkmak zorunda kaldığını söyledi. Tekne sahiplerini, sürdürülebilir balıkçılık için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen kıstaslara uymaları konusunda uyaran Önen, "İlk günde BANDIRMA Körfezi'nde hamsi bereketi yaşandı. Bu yıl sezondan oldukça umutluyuz. Vatandaşlarımız bu yıl bol bol hamsi yiyecek" dedi. 10 YIL SONRA ERDEK USKUMRUSU TEZGAHLARDA Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan balıkçılar hamsi bereketinin yanı sıra 10 yıldan beri görülmeyen Erdek uskumrusu da avladı. PALAMUTUN TANESİ 20 TL Balık halindeki mezatın ardından tezgahları süslemeye başlayan mevsimin ilk hamsisi kilogramı 8, uskumru 25, lüfer 40 ve ilk palamut da tanesi 20 liradan satışa sunuldu. document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry bags outlet mbt shoes michael kors handbags outlet mcm handbag mcm bagpack hollister outlet deutschland mulberry outlet uk christian louboutin pas cher prada handbags uk mulberry outlet uk
Sezon başladı! İşte ilk fiyatlar... Güney Marmara'nın en önemli balıkçılık merkezlerinden Bandırma Körfezi'nde hamsi bereketi yaşanıyor.

 

4,5 ay süren av yasağının sonuna gelindiğini belirterek, balık sezonunun ilk gününde hale hamsi, uskumru, çinekop ve sardalya getirildiğini belirtti.

Bereketli bir sezon başlangıcı olduğunu ifade eden Işık, "Öncelikle balıkçı arkadaşlarımıza kazasız belasız bir sezon diliyorum. Fiyatlar güzel, gelen hamsi kasası 100 lira, 200 lira uskumru, bu şekilde giderse vatandaş ucuz balık yer" diye konuştu.

Bandırma ve Çevresi Balık Komisyoncuları Derneği Başkanı Harun Önen de bölgede etkili olan fırtınadan dolayı balıkçıların avlanmaya gece saatlerinde çıkmak zorunda kaldığını söyledi.

Tekne sahiplerini, sürdürülebilir balıkçılık için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen kıstaslara uymaları konusunda uyaran Önen, "İlk günde BANDIRMA Körfezi'nde hamsi bereketi yaşandı. Bu yıl sezondan oldukça umutluyuz. Vatandaşlarımız bu yıl bol bol hamsi yiyecek" dedi.

10 YIL SONRA ERDEK USKUMRUSU TEZGAHLARDA

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde av yasağının sona ermesinin ardından denize açılan balıkçılar hamsi bereketinin yanı sıra 10 yıldan beri görülmeyen Erdek uskumrusu da avladı.

PALAMUTUN TANESİ 20 TL

Balık halindeki mezatın ardından tezgahları süslemeye başlayan mevsimin ilk hamsisi kilogramı 8, uskumru 25, lüfer 40 ve ilk palamut da tanesi 20 liradan satışa sunuldu.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";mulberry bags outlet mbt shoes michael kors handbags outlet mcm handbag mcm bagpack hollister outlet deutschland mulberry outlet uk christian louboutin pas cher prada handbags uk mulberry outlet uk
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.