Soylu: İstanbul’da polis büyük bir katliamı engelledi

POLİS & ADLİYE 28.04.2021 - 22:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1502+ kez okundu.
 

Soylu: İstanbul’da polis büyük bir katliamı engelledi

İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı engellemiştir. Polisimizin otogardaki dikkati sonucu ve istihbaratımızın 5 kiloluk patlayıcı otogarda tespit ettiler.
Soylu: İstanbul’da polis büyük bir katliamı engelledi   İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı engellemiştir. Polisimizin otogardaki dikkati sonucu ve istihbaratımızın 5 kiloluk patlayıcı otogarda tespit ettiler. Bunları yerleştirenleri de yakaladılar. Patlayıcıda etkisiz hale getirildi. 2 Kişi göz altında" ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. İstanbul otogarında terör saldırısının engellediğini ifade eden Soylu, şu ifadeleri kullandı; “Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı önledi. PKK mensupları İstanbul’a 5 kg patlayıcı getirdi. Polisimizin otogarda dikkatli takibi sonucu, istihbaratımızın keskin hafızası sonucu bir aracın altına yerleştirilen 5 kg patlayıcıyı tespit ettiler. Bunları yerleştirenleri de yakaladılar. Patlayıcıyı da etkisiz hale getirdiler. Otogarda patlamak üzere yakalandı.”
İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı engellemiştir. Polisimizin otogardaki dikkati sonucu ve istihbaratımızın 5 kiloluk patlayıcı otogarda tespit ettiler.

Soylu: İstanbul’da polis büyük bir katliamı engelledi

 

İçişleri Bakanı Soylu, "Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı engellemiştir. Polisimizin otogardaki dikkati sonucu ve istihbaratımızın 5 kiloluk patlayıcı otogarda tespit ettiler. Bunları yerleştirenleri de yakaladılar. Patlayıcıda etkisiz hale getirildi. 2 Kişi göz altında" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. İstanbul otogarında terör saldırısının engellediğini ifade eden Soylu, şu ifadeleri kullandı;

“Bugün İstanbul polisi çok önemli bir katliamı önledi. PKK mensupları İstanbul’a 5 kg patlayıcı getirdi. Polisimizin otogarda dikkatli takibi sonucu, istihbaratımızın keskin hafızası sonucu bir aracın altına yerleştirilen 5 kg patlayıcıyı tespit ettiler. Bunları yerleştirenleri de yakaladılar. Patlayıcıyı da etkisiz hale getirdiler. Otogarda patlamak üzere yakalandı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.