TDP İSTANBUL KAMPI SONA ERDİ

SİYASİ PARTİLER 15.04.2021 - 22:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2173+ kez okundu.
 

TDP İSTANBUL KAMPI SONA ERDİ

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı Eğitim Kampını Tamamladı
TDP İSTANBUL KAMPI SONA ERDİ Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı Eğitim Kampını Tamamladı Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı 10-11 Nisan'da Kumburgaz Marin Prences Otel'de düzenlediği 1.Eğitim Kampını Tamamladı. Açılış Konuşmasını Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün yaptığı eğitim kampına İl Yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ve Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Akgün,Aziz Murat Hatipoğlu,Soner Gökçe ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Bulut Uysal'ın katılım sağladığı kampta başta maske ve mesafe olmak özere korona vürüse karşı alınan ciddi önlemler dikkat çekti. Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün açılış konuşmasının ardından ilk eğitimi öğretim görevlisi Dr. İbrahim İnan'ın Türkiye Değişim Partisi İlkeleri üzerinden interaktif olarak katılımcılarla sürekli etkileşim kurarak son derece verimli bir şekilde gerçekleştirdiği gözlemlendi. İlk eğitim programının sonunda verilen kısa aradan sonra İkinci eğitim programı Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefika Keskin eğitmenliğinde gerçekleşen siyasette liderlik becerilerileri, davranış ,temsil, protokol ve hiyerarşi eğitimi oldu. İki günlük eğitim programının ardından Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat yaptığı açıklamada "Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Teşkilatı olarak geçen 6 ay içinde çok önemli işler yaptık. Bu süre boyunca İl Yönetimimizleri, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Yönetimimizle çok iyi noktaya getirdik. İdeale yakın bir kadro oluşturduk. İlçelerimizde ise 20 nin üzerine çıktık. Atadığımız her ilçe Başkanı, çok kıymetli, bölgesinde iddia koyabilecek vasıfta kardeşlerimizden oluşmuştur. Tabi bir yandan teşkilatlanırken, diğer yandan sahada da çok güçlü çalışmalar yapıyoruz. Mustafa Sarıgül’ le çalışan kadrolar, Genel Başkanımızın dinamizmine ayak uydurmak zorundadır. Geçen hafta sonu ise Ramazan ayı öncesinde yaptığımız son ve en önemli programlardan birisi oldu. İstanbul İl Başkanlığı olarak Kumburgaz Marin Prencess otelde 2 günlük Eğitim Kampı gerçekleştirdik. Bu kamp boyunca çok değerli hocalarımızdan ihtiyacımız olan eğitimleri aldık; - Türkiye Değişim Partisi’ nin temel ilkeleri ve açılımları - Siyasette Liderlik davranışları - Siyasette davranış kuralları temsil ve protokol ve hiyerarşi Başlıklarında çok keyifli sunumlar yapıldı Değişim Akademisi Hocalarımız Dr. İbrahim İnan ve Genel Başkan Yardımcımız Şefika Keskin bizlere çok değerli bilgiler sundular sağolsunlar. İstanbul Teşkilatı ve tüm İl teşkilatlarımız Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ün talimatlarıyla Eğitim Programlarına ciddi çalışmalar sunmaya başlamıştır. Elbetteki ilk ve örnek çalışma yaptığımız bu Eğitim kampıdır ve bu programla start verilmiştir. İktidara Hazırlık Merkezimizde yaptığımız Ar-Ge ve projelerle bundan sonra da Partimizin ismini çok sık duyacaksınız. Destekleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim."dedi.
Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı Eğitim Kampını Tamamladı
TDP İSTANBUL KAMPI SONA ERDİ
Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı
Eğitim Kampını Tamamladı
Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı 10-11 Nisan'da Kumburgaz Marin Prences Otel'de düzenlediği 1.Eğitim Kampını Tamamladı. Açılış Konuşmasını Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün yaptığı eğitim kampına İl Yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ve Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Akgün,Aziz Murat Hatipoğlu,Soner Gökçe ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Bulut Uysal'ın katılım sağladığı kampta başta maske ve mesafe olmak özere korona vürüse karşı alınan ciddi önlemler dikkat çekti.
Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün açılış konuşmasının ardından ilk eğitimi öğretim görevlisi Dr. İbrahim İnan'ın Türkiye Değişim Partisi İlkeleri üzerinden interaktif olarak katılımcılarla sürekli etkileşim kurarak son derece verimli bir şekilde gerçekleştirdiği gözlemlendi.
İlk eğitim programının sonunda verilen kısa aradan sonra İkinci eğitim programı Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şefika Keskin eğitmenliğinde gerçekleşen siyasette liderlik becerilerileri, davranış ,temsil, protokol ve hiyerarşi eğitimi oldu.
İki günlük eğitim programının ardından Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat yaptığı açıklamada
"Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Teşkilatı olarak geçen 6 ay içinde çok önemli işler yaptık.
Bu süre boyunca İl Yönetimimizleri, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Yönetimimizle çok iyi noktaya getirdik. İdeale yakın bir kadro oluşturduk.
İlçelerimizde ise 20 nin üzerine çıktık. Atadığımız her ilçe Başkanı, çok kıymetli, bölgesinde iddia koyabilecek vasıfta kardeşlerimizden oluşmuştur.
Tabi bir yandan teşkilatlanırken, diğer yandan sahada da çok güçlü çalışmalar yapıyoruz.
Mustafa Sarıgül’ le çalışan kadrolar, Genel Başkanımızın dinamizmine ayak uydurmak zorundadır.
Geçen hafta sonu ise Ramazan ayı öncesinde yaptığımız son ve en önemli programlardan birisi oldu.
İstanbul İl Başkanlığı olarak Kumburgaz Marin Prencess otelde 2 günlük Eğitim Kampı gerçekleştirdik.
Bu kamp boyunca çok değerli hocalarımızdan ihtiyacımız olan eğitimleri aldık;
- Türkiye Değişim Partisi’ nin temel ilkeleri ve açılımları
- Siyasette Liderlik davranışları
- Siyasette davranış kuralları temsil ve protokol ve hiyerarşi
Başlıklarında çok keyifli sunumlar yapıldı
Değişim Akademisi Hocalarımız Dr. İbrahim İnan ve Genel Başkan Yardımcımız Şefika Keskin bizlere çok değerli bilgiler sundular sağolsunlar.
İstanbul Teşkilatı ve tüm İl teşkilatlarımız Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ün talimatlarıyla Eğitim Programlarına ciddi çalışmalar sunmaya başlamıştır. Elbetteki ilk ve örnek çalışma yaptığımız bu Eğitim kampıdır ve bu programla start verilmiştir.
İktidara Hazırlık Merkezimizde yaptığımız Ar-Ge ve projelerle bundan sonra da Partimizin ismini çok sık duyacaksınız.
Destekleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.