TFF DETAYLARI DUYURDU

SPOR 21.11.2020 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1578+ kez okundu.
 

TFF DETAYLARI DUYURDU

TFF DETAYLARI DUYURDU İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile "Amatör liglerin ertelenmiş durumda olması nedeniyle, yeni bir karar alınıncaya kadar faaliyetleri durdurulan halı sahalarda antrenman yapılamayacağı ve futbol okulu/akademisi gibi faaliyetlerin devam edemeyeceği bildirilmiştir. Pandemi kuralları çerçevesinde devletimizin almış olduğu kurallara uyulması konusunda gereğini önemle rica ederiz.  

TFF DETAYLARI DUYURDU

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile "Amatör liglerin ertelenmiş durumda olması nedeniyle, yeni bir karar alınıncaya kadar faaliyetleri durdurulan halı sahalarda antrenman yapılamayacağı ve futbol okulu/akademisi gibi faaliyetlerin devam edemeyeceği bildirilmiştirPandemi kuralları çerçevesinde devletimizin almış olduğu kurallara uyulması konusunda gereğini önemle rica ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.