Üsküdar'da bir evi soyan hırsız Maltepe'de yakalandı

POLİS & ADLİYE 04.03.2021 - 09:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1231+ kez okundu.
 

Üsküdar'da bir evi soyan hırsız Maltepe'de yakalandı

İstanbul'da bir evden ruhsatlı tabanca ve kol saati çalan hırsız yakalandı
Üsküdar'da bir evi soyan hırsız Maltepe'de  yakalandı     Üsküdar'da bir evden ruhsatlı tabanca ve kol saati çalan hırsız yakalandı. Alınan bilgiye göre, 24 Şubat'ta Çengelköy Mahallesi'ndeki bir ikamette gerçekleşen hırsızlık konusuyla ilgili çalışma yapan emniyet ekipleri, olay yeri ve çevresindeki 24 güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerden hırsızlığı yapanların kullandığı aracın plakasını tespit eden polis,  bu aracın ve şüphelilerin Maltepe'de görülmesi üzerine harekete geçti. Polis ekiplerinden kaçarken evden çalınan ruhsatlı tabancayı araçtan atan şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Hırsızlık olayıyla ilgili C.Ö. gözaltına alınırken, evden çalınan ruhsatlı tabanca ve kol saati sahibine teslim edildi. Adli makamlara sevk edilen şüpheli hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.  
İstanbul'da bir evden ruhsatlı tabanca ve kol saati çalan hırsız yakalandı

Üsküdar'da bir evi soyan hırsız Maltepe'de  yakalandı

 

 

Üsküdar'da bir evden ruhsatlı tabanca ve kol saati çalan hırsız yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 24 Şubat'ta Çengelköy Mahallesi'ndeki bir ikamette gerçekleşen hırsızlık konusuyla ilgili çalışma yapan emniyet ekipleri, olay yeri ve çevresindeki 24 güvenlik kamerasını inceledi.

Görüntülerden hırsızlığı yapanların kullandığı aracın plakasını tespit eden polis,  bu aracın ve şüphelilerin Maltepe'de görülmesi üzerine harekete geçti.

Polis ekiplerinden kaçarken evden çalınan ruhsatlı tabancayı araçtan atan şüpheli, yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Hırsızlık olayıyla ilgili C.Ö. gözaltına alınırken, evden çalınan ruhsatlı tabanca ve kol saati sahibine teslim edildi.

Adli makamlara sevk edilen şüpheli hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.