VALİ YERLİKAYA MALTEPE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

EĞİTİM 07.05.2021 - 00:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2983+ kez okundu.
 

VALİ YERLİKAYA MALTEPE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 VALİ YERLİKAYA MALTEPE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU   İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Maltepe Fındıklı Mahallesinde 24’er derslikli ilk ve ortaokul ile 28 derslikli lise inşaatlarında incelemelerde bulundu.   Vali Yerlikaya, incelemelerin ardından yaptığı paylaşımda; ''#Maltepe’de #TOKİ tarafından yaptırılan   24’er derslikli ilk ve ortaokul ile   28 derslikli lisemizin inşaatlarında incelemelerde bulunduk     Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ne komşu olan okullarımızın 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına yetişmesi için çalışmalar devam ediyor''ifadelerini kullandı.   İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Maltepe Fındıklı Mahallesinde 24’er derslikli ilk ve ortaokul ile 28 derslikli lise inşaatlarında incelemelere Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Erol Özvar, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, katılım sağladılar.
 VALİ YERLİKAYA MALTEPE'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
 
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Maltepe Fındıklı Mahallesinde 24’er derslikli ilk ve ortaokul ile 28 derslikli lise inşaatlarında incelemelerde bulundu.

 

Vali Yerlikaya, incelemelerin ardından yaptığı paylaşımda;

''#Maltepe’de #TOKİ tarafından yaptırılan

 
Yuvarlak raptiye
24’er derslikli ilk ve ortaokul ile
 
Yuvarlak raptiye

28 derslikli lisemizin inşaatlarında incelemelerde bulunduk

 

 
Beyaz koyu onay işareti
Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ne komşu olan okullarımızın 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına yetişmesi için çalışmalar devam ediyor''ifadelerini kullandı.
 
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Maltepe Fındıklı Mahallesinde 24’er derslikli ilk ve ortaokul ile 28 derslikli lise inşaatlarında incelemelere Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Erol Özvar, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz ve Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, katılım sağladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.