YUSUF POLAT RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

SPOR 13.05.2021 - 17:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2417+ kez okundu.
 

YUSUF POLAT RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Maltepespor Başkan yardımcısı Yusuf Polat,Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı
YUSUF POLAT RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI Maltepespor Başkan yardımcısı Yusuf Polat,Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı   İşte Yusuf Polat  mesajı; "Bayram demek, hatırlamak demektir. Ananelerimizin, geleneklerimizin yaşatılması için bu özel günler birer vesiledir. Bu yüzden örf ve adetleri unutmadan büyüklerimizin gönüllerini hoş edelim. Onları arayalım. Başta peygamberimiz olmak üzere, Türk-İslam ülküsü için yaşamış ve ebediyete göç etmiş olanlar ile bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimizin ruhları için Rabbimize bu mübarek günde dua edelim. Bayram paylaşmak demektir. Gönüllerimiz gibi kapılarımızı da birbirimize açalım. Avrupa'daki ve dünyanın dört yanına dağılmış durumdaki tüm aziz vatandaşlarımızla dayanışma duygusu içerisindeyiz. Bunu hissetsinler, ayrı, gayrı değiliz. Bu bayram da hep birlikteyiz. Pandemi nedeniyle şimdilik uzaktan bayramlaşıyoruz. Yakında her şey eskisi gibi olacak inşallah. Bu vesileyle Tüm hemşerilerimin ve Maltepelilerin bayramını kutlarım " YUSUF POLAT MALTEPESPOR BAŞKAN YARDIMCISI
Maltepespor Başkan yardımcısı Yusuf Polat,Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı

YUSUF POLAT RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Maltepespor Başkan yardımcısı Yusuf Polat,Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı

 

İşte Yusuf Polat  mesajı;

"Bayram demek, hatırlamak demektir. Ananelerimizin, geleneklerimizin yaşatılması için bu özel günler birer vesiledir. Bu yüzden örf ve adetleri unutmadan büyüklerimizin gönüllerini hoş edelim. Onları arayalım. Başta peygamberimiz olmak üzere, Türk-İslam ülküsü için yaşamış ve ebediyete göç etmiş olanlar ile bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimizin ruhları için Rabbimize bu mübarek günde dua edelim. Bayram paylaşmak demektir. Gönüllerimiz gibi kapılarımızı da birbirimize açalım. Avrupa'daki ve dünyanın dört yanına dağılmış durumdaki tüm aziz vatandaşlarımızla dayanışma duygusu içerisindeyiz. Bunu hissetsinler, ayrı, gayrı değiliz. Bu bayram da hep birlikteyiz. Pandemi nedeniyle şimdilik uzaktan bayramlaşıyoruz. Yakında her şey eskisi gibi olacak inşallah. Bu vesileyle Tüm hemşerilerimin ve Maltepelilerin bayramını kutlarım "

YUSUF POLAT MALTEPESPOR BAŞKAN YARDIMCISI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.