YÜZBİNLERCE MALTEPELİYE ŞİFA OLDU

SAĞLIK 30.07.2020 - 09:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1778+ kez okundu.
 

YÜZBİNLERCE MALTEPELİYE ŞİFA OLDU

MALTEPE BELEDİYESİ YÜZBİNLERCE MALTEPELİYE ŞİFA OLDU   Maltepe Belediyesi Hastane Müdürlüğü   Herkesin sağlık hakkına sahip çıktı. Yüzbinlerce Maltepeliye şifa oldu; herkese eşit, doğru, güvenli, kaliteli ve sürekli sağlık hizmeti verdi.  Uzman personeli aracılığıyla sağlığın korunmasına yönelik projeler geliştirerek, evde yatağa bağlı, yaşlı, engelli, yardıma muhtaç vb. tüm vatandaşlarımıza sağlık ve nakil hizmetlerinden eşit olarak yararlanmalarını sağladı öncelikli görevleri oldu.    Küçükyalı Tıp Merkezi açıldığı günden bu yana 660 bin 876 kişiye şifa oldu   53 bin 710 kişiye ücretsiz evde sağlık hizmeti sundu    Maltepe Belediyesi, 65 yaş üstü veya engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz Evde Sağlık ve Sosyal Destek Hizmeti ile kişilerin yaşam kalitesini arttırarak ve ailelerine destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefledi. Bu hizmet kapsamında yaşlılığı veya bedensel engelliliği nedeniyle evinde özel tıbbi bakıma ihtiyacı olan Beşiktaşlıların kişisel bakım da dâhil, sağlık ihtiyaçları aileleri ile birlikte yaşadıkları ortamda karşılandı. Bu proje; doktorlar, hemşireler, hastabakıcılar tarafından verilen, gerektiğinde; tıbbi danışma, acil yardım hizmeti ve hasta nakil ambulansı hizmetini kapsadı. 41 bin kişiye ücretsiz ambulans hizmeti sundu    Maltepe Belediyesi, sağlık hizmetleri kapsamında Maltepelilere ücretsiz tam donanımlı ambulans hizmeti veriyor.Acil sağlık hizmeti, Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlemiş olduğu 32 acil parametre çerçevesinde tüm Maltepe halkına verilmektedir. Acil hizmeti sunan ambulanslar 8 saat aralıksız yoğun bakım hizmetlerini sunabilecek gerekli uzman personel ve teknik donanıma sahip.   Maltepe Belediyesi 2 bin 814 çocuğu sünnet etti   Maltepeli çocukları ön koşulsuz Küçükyalı Tıp Merkezi kuruluşunda ücretsiz sünnet yaptı. Çocukları Hepatit B-C, AIDS vb birçok bulaşıcı kan hastalığına karşı korudu. 2 bin 814 çocuğu  kampanya kapsamında ücretsiz sünnet etti.  
MALTEPE BELEDİYESİ YÜZBİNLERCE MALTEPELİYE ŞİFA OLDU
 
Maltepe Belediyesi Hastane Müdürlüğü   Herkesin sağlık hakkına sahip çıktı. Yüzbinlerce Maltepeliye şifa oldu; herkese eşit, doğru, güvenli, kaliteli ve sürekli sağlık hizmeti verdi.  Uzman personeli aracılığıyla sağlığın korunmasına yönelik projeler geliştirerek, evde yatağa bağlı, yaşlı, engelli, yardıma muhtaç vb. tüm vatandaşlarımıza sağlık ve nakil hizmetlerinden eşit olarak yararlanmalarını sağladı öncelikli görevleri oldu. 
 
Küçükyalı Tıp Merkezi açıldığı günden bu yana 660 bin 876 kişiye şifa oldu
 
53 bin 710 kişiye ücretsiz evde sağlık hizmeti sundu
 
 Maltepe Belediyesi, 65 yaş üstü veya engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz Evde Sağlık ve Sosyal Destek Hizmeti ile kişilerin yaşam kalitesini arttırarak ve ailelerine destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefledi.

Bu hizmet kapsamında yaşlılığı veya bedensel engelliliği nedeniyle evinde özel tıbbi bakıma ihtiyacı olan Beşiktaşlıların kişisel bakım da dâhil, sağlık ihtiyaçları aileleri ile birlikte yaşadıkları ortamda karşılandı.
Bu proje; doktorlar, hemşireler, hastabakıcılar tarafından verilen, gerektiğinde; tıbbi danışma, acil yardım hizmeti ve hasta nakil ambulansı hizmetini kapsadı.

41 bin kişiye ücretsiz ambulans hizmeti sundu 
 
Maltepe Belediyesi, sağlık hizmetleri kapsamında Maltepelilere ücretsiz tam donanımlı ambulans hizmeti veriyor.Acil sağlık hizmeti, Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlemiş olduğu 32 acil parametre çerçevesinde tüm Maltepe halkına verilmektedir. Acil hizmeti sunan ambulanslar 8 saat aralıksız yoğun bakım hizmetlerini sunabilecek gerekli uzman personel ve teknik donanıma sahip.
 
Maltepe Belediyesi 2 bin 814 çocuğu sünnet etti
 
Maltepeli çocukları ön koşulsuz Küçükyalı Tıp Merkezi kuruluşunda ücretsiz sünnet yaptı. Çocukları Hepatit B-C, AIDS vb birçok bulaşıcı kan hastalığına karşı korudu. 2 bin 814 çocuğu  kampanya kapsamında ücretsiz sünnet etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.